Prijava v profil

Vladimir Resnik s.p., Zagorje ob Savi

mizarstvo

in drugje po Sloveniji

VLADIMIR RESNIK S.P.

Za področje

  Vladimir Resni
  predstavnik podjetja

  Zagorje ob Savi , Zasavska
  Tel: 031 588...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2011
  TRR: - blokada TRR računa

  izdelava pohistva po meri iz iveralabarvano mediapan 20 letne izkusnje.izmera na domu in ponudba ter izdelava v najkrajsem moznem casu.iveral uporabljam avstrijski okovje blum seveda pa tudi po zelji kupca montiramo tudi kaj cenejsega.

  Ocene

  6 ocen
  10/10
  vse ocene
  Več ocen

  Dnevne sobe

  Zagorje ob Savi, Zasavska

  Kje in kaj delamo

  POHIŠTVO IN OPREMA

  Dnevne sobe
  Moderna dnevna soba, klasična dnevna soba, dnevna soba podeželski stil, lesena dnevna soba, pohištvo za dnevno sobo, sedežna garnitura po meri, dnevna soba po meri, mizarstvo za dnevno sobo.
  Ponudba
  Kopalnice
  Kopalniško pohištvo, kopalniški sestavi, kopalniške omare, izris kopalniške opreme, trgovina kopalniškega pohištva.
  Ponudba
  Kuhinje
  Kuhinjski otok, kuhnja po meri v klasičnem stilu, kuhinja po meri v klasičnem stilu, kuhinja iveral, prenova kuhinjskega pulta, kuhinjski elementi, izris kuhinje, podjetje za kuhinje.
  Ponudba
  Kuhinjski pulti
  Kuhinjski pulti po naročilu, granitni kuhinjski pulti, marmorni kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz umetnega kamna, kuhinjski pulti iz Kerrock-a, kuhinjski pult iz lesa, ultrapass kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz laminata, poceni pulti za kuhinjo, kuhinjski pulti iz inoxa, izvedba kuhinjskih pultov, ponudniki kuhinjskih pultov.
  Ponudba
  Lesene obloge
  Les na fasadi, lesne plošče na stropu, lesene stenske obloge, oblaganje z lesom, izvajalec lesenih oblog.
  Ponudba
  Manjša popravila pohištva
  Popravilo stola, popravilo mize, popravilo žaluzij, popravilo vrat, popravilo oken, menjava pipe v kopalnici, manjša popravila pohištva, serviser pohištva.
  Ponudba
  Mizar, mizarstvo
  Lesarske storitve, pohištvo iz iverala, notranja oprema furnir, pohištvo po željah, leseno pohištvo po meri, mizarska delavnica.
  Ponudba
  Montaža pohištva
  Montaža pohištva, demontaža pohištva, sestavljanje in priklop kuhinje, prevoz pohištva, montrianje trgovinske opreme, montaža in demontaža pohištva, podjetje za montažo pohištva.
  Ponudba
  Obnova kuhinje
  Prebarvanje kuhinje, zamenjava pulta v kuhinji, menjava pantov, novi ročaji v kuhinji, menjava kuhinjskih front, prenova kuhinje, ponudnik prenove kuhinje.
  Ponudba
  Otroške sobe
  Pohištvo soba za otroka, pohištvo v mladinski sobi, mladinski sestav, otroške posteljice, otroška mizica in stolčki, previjalne mize, pohištvo otroške sobe, izdelovalec za otroške sobe.
  Ponudba
  Pohištvo po meri
  Pohištvo po načrtih, oprema stanovanja po meri, oprema doma, izdelava pohištva po meri, mizar za pohištvo po naročilu.
  Ponudba
  Spalnice
  Postelja v spalnici po željah, nočne omarice po želji, spalniško pohištvo po meri, moderne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, spalnice v masivnem lesu, zložljiva postelja po meri, unikatne spalnice, ponudnik za spalnice.
  Ponudba
  Vgradne omare
  Vgradne omare, vgradne omare prenova stanovanja, vgradna omara predsoba, vgradna omara predali, vgradne postelje, garderobna omara po naročilu, mizarstvo z izkušnjami.
  Ponudba

  ZAKLJUČNA DELA

  Stenske obloge
  Lesene stenske obloge, stenske obloge iz MDF, dekor stenske obloge, stenske dekorativne plošče, les na steni, gips stenske obloge, polaganje stenskih oblog, vse za stenske obloge.
  Ponudba

  V bližini kraja Zagorje ob Savi , Zasavska in v okolici izvajamo:

  Zagorje ob Savi , Zasavska
  Zakaj izbrati Vladimir Resnik s.p.?


  10
  odlična ocena podjetja
  11
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Mizarstvo:

  Gorenjska, Osrednjeslovenska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo