Prijava v profil

VLADIMIR RESNIK S.P.

VLADIMIR RESNIK S.P., ZAGORJE OB SAVI

mizarstvo

Hrastnik, Trbovlje, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Vladimir Resni
predstavnik podjetja

eberlova15, 1410 Zagorje ob Savi
Tel: 031 588...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2011
TRR: ✓ TRR račun preverjen

izdelava pohistva po meri iz iveralabarvano mediapan 20 letne izkusnje.izmera na domu in ponudba ter izdelava v najkrajsem moznem casu.iveral uporabljam avstrijski okovje blum seveda pa tudi po zelji kupca montiramo tudi kaj cenejsega.

Ocene
10/10
vse ocene

Dnevne sobe

Zagorje ob Savi, Zasavska

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Moderna dnevna soba, klasična dnevna soba, dnevna soba podeželski stil, lesena dnevna soba, pohištvo za dnevno sobo, sedežna garnitura po meri, dnevna soba po meri, mizarstvo za dnevno sobo.

Ponudba
KOPALNICE
Kopalniško pohištvo, kopalniški sestavi, kopalniške omare, izris kopalniške opreme, trgovina kopalniškega pohištva.

Ponudba
KUHINJE
Kuhinjski otok, kuhnja po meri v klasičnem stilu, kuhinja po meri v klasičnem stilu, kuhinja iveral, prenova kuhinjskega pulta, kuhinjski elementi, izris kuhinje, podjetje za kuhinje.

Ponudba
KUHINJSKI PULTI
Kuhinjski pulti po naročilu, granitni kuhinjski pulti, marmorni kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz umetnega kamna, kuhinjski pulti iz Kerrock-a, kuhinjski pult iz lesa, ultrapass kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz laminata, poceni pulti za kuhinjo, kuhinjski pulti iz inoxa, izvedba kuhinjskih pultov, ponudniki kuhinjskih pultov.

Ponudba
LESENE OBLOGE
Les na fasadi, lesne plošče na stropu, lesene stenske obloge, oblaganje z lesom, izvajalec lesenih oblog.

Ponudba
MANJŠA POPRAVILA POHIŠTVA
Popravilo stola, popravilo mize, popravilo žaluzij, popravilo vrat, popravilo oken, menjava pipe v kopalnici, manjša popravila pohištva, serviser pohištva.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Lesarske storitve, pohištvo iz iverala, notranja oprema furnir, pohištvo po željah, leseno pohištvo po meri, mizarska delavnica.

Ponudba
MONTAŽA POHIŠTVA
Montaža pohištva, demontaža pohištva, sestavljanje in priklop kuhinje, prevoz pohištva, montrianje trgovinske opreme, montaža in demontaža pohištva, podjetje za montažo pohištva.

Ponudba
OBNOVA KUHINJE
Prebarvanje kuhinje, zamenjava pulta v kuhinji, menjava pantov, novi ročaji v kuhinji, menjava kuhinjskih front, prenova kuhinje, ponudnik prenove kuhinje.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo soba za otroka, pohištvo v mladinski sobi, mladinski sestav, otroške posteljice, otroška mizica in stolčki, previjalne mize, pohištvo otroške sobe, izdelovalec za otroške sobe.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Pohištvo po načrtih, oprema stanovanja po meri, oprema doma, izdelava pohištva po meri, mizar za pohištvo po naročilu.

Ponudba
SPALNICE
Postelja v spalnici po željah, nočne omarice po želji, spalniško pohištvo po meri, moderne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, spalnice v masivnem lesu, zložljiva postelja po meri, unikatne spalnice, ponudnik za spalnice.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Vgradne omare, vgradne omare prenova stanovanja, vgradna omara predsoba, vgradna omara predali, vgradne postelje, garderobna omara po naročilu, mizarstvo z izkušnjami.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

STENSKE OBLOGE
Lesene stenske obloge, stenske obloge iz MDF, dekor stenske obloge, stenske dekorativne plošče, les na steni, gips stenske obloge, polaganje stenskih oblog, vse za stenske obloge.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Hrastnik, Trbovlje, Gorenjska, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Zagorje ob Savi , Zasavska in v okolici izvajamo:

eberlova15, 1410 Zagorje ob Savi
Zakaj izbrati Vladimir Resnik s.p.?


10
odlična ocena podjetja
9
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Mizarstvo:

Gorenjska, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo