Prijava v profil
S. BOR RASTODER d.o.o.

S. BOR RASTODER D.O.O., KAMNIK

urejanje dvorišč, asfaltiranje, adaptacije, novogradnja, izkopi, tlakovanje, brušenje tlakovcev

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Rastoder Harun
predstavnik podjetja

Klavčičeva ulica 3, 1241 Kamnik
Tel: 041 790...

Velikost ekipe: 4
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2003
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 210.000 €

Smo ekipa izvajalcev specializirana za storitve na področju gradbeništva kot so, urejanje dvorišč, polaganje tlakovcev, izkopov, asfaltiranja, prevzamemo tudi adaptacije objektov, novogradnje, v okviru česar prevzamemo tudi zaključna dela. Z veseljem vam pomagamo pri izvedbi tovrstnih del. Delamo kakovostno, hitro in cenovno sprejemljivo. Se priporočamo!


RO
Robert P. je podal oceno za S. BOR RASTODER d.o.o.
17. Aug 2017

Asvaltiranje dvorišča + hidroizolacija temeljev

+ Svetovali so mi glede izbire debeline in granulacije asvalta, postavitve jaškov in potrebnih padcev za odtok meteorne vode. Brez problema so mi pod asvalt vlili še armirano temeljno ploščo 6x8 m za garažo, ter položili cca 100 m dodatnih cevi za vodo in elektriko. Prav tako so na mojo željo naredili dodatno ponikalnico, ter vse štiri ponikalnice povezali med seboj s 12 cm cevjo (moja ideja, če se ena ponikovalnica zamaši, teče voda v drugo, nato tretjo, itd). Edina pripomba s strani izvajalca je bila, takega odvodnavanja pa še niso delali. Asvalt je kvaliteten in natančno položen, dobro utrjen tudi v vogalih in kotih. Voda odteka brez zadrževanja, ko preneha deževat ni na dvorišču nobene luže. Končna cena je bila enaka predračunu, zvišana za stroške dodatnega materiala, potrebnega za izpolnitev mojih dodatnih želja; medtem, ko dodatnega dela sploh niso računali! To je to! Znanka, ki j v času izvajanja del bila pri nas na obisku, se je dogovorila, da so asvaltirali še njeno dvorišče, potem, ko so končali mojega; bila je zelo zadovoljna.

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:

Izkopi

Kamnik, Osrednjeslovenska

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

IZKOPI
Izkop za gradbeno jamo, izkop za kanalizacijo, vgradnja tampona, utrjevanje terena.

Ponudba
NOVOGRADNJA
Zidanje hiše, nadzidava, samostojna hiša, stanovanjski dvojček, turistični objekt.

Ponudba
OPORNI ZIDOVI
Podporni zidovi, železobetonska škarpa, kamnita škarpa, oporni zid iz škarpnikov, temelj za betonski zid.

Ponudba
PODPORNI ZIDOVI
Betonska škarpa, škarpa za ureditev terena, betonska škarpa za hišo, škarpa za ureditev brežine, zidana škarpa, ponudnik podpornih zidov.

Ponudba
PRENOVA HIŠE
Prenova stare hiše, celovita sanacija hiše, adaptacija starejše hiše, rekonstrukcija stanovanjske hiše, nadzidava hiše, saniranje temeljev pod hišo, energetska prenova hiše, kompletna prenovitev hiše, gradbenik za prenovo hiše.

Ponudba
PRENOVA KOPALNICE
Komplet prenova kopalnice, prenova stranišča, obnova sanitarij, načrt za prenovo kopalnice, hitra prenova vaše kopalnice, dober izvajalec za obnovo kopalnice.

Ponudba
PRENOVA MANSARDE
Mavčnokartonske plošče v mansardi, toplotna izolacija podstrehe, izolacija mansarde od zunaj, dokončanje podstrehe, izdelava mansarde, ureditev mansarde, strokovnjak za prenovo mansarde.

Ponudba
PRENOVA STANOVANJA
Prenovitev stanovanja, adaptacija stanovanja v bloku, kompletna rekonstrukcija stanovanja, preureditev stanovanja, kompletna prenova stanovanja, izvajalec za prenovo stanovanj.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

ZEMELJSKA DELA
Izkop za temeljno ploščo, odstranitev zemlje, utrjevanje temeljnih tal, nasipavanje tampona, kvalitetno urejanje terena, ponudnik za izkope.

Ponudba

GRADBENA DELA

ZIDARSKA DELA
Dozidava, kamnita stena, rapid strop, peč, zidana klet.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

ASFALTIRANJE
Ročno asfaltiranje, strojno asfaltiranje, asfaltiranje parkirišča, asfaltiranje ceste, polaganje robnikov in priprava za asfaltiranje, krpanje lukenj v asfaltu.

Ponudba
TLAKOVANJE
Polaganje tlakovcev na dvorišču, tlakovanje dovoza, polaganje tlakovcev na dovozu, tlakovanje s tlakovci na pločniku, robniki z tlakovanjem, tlakovanje s kockami, tlakovanje iz drevesnih debel, priprava podlage za tlakovanje.

Ponudba
UREJANJE OKOLICE
Košnja trave, obrezovnje žive meje, čiščenje maha, polaganje trave.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

FASADE, FASADERSTVO
Izdelava nove fasade, nova fasada na obstoječo, odstranitev stiroporja na steni, zapiranje napušča, cokel na hiši, lepljenje stiroporja, zaključni sloj fasade, 15 cm fasade, stiropor fasada, strokovna obnova fasade, fasaderski mojster.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Kamnik , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Klavčičeva ulica 3, 1241 Kamnik
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati S. BOR RASTODER d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
17
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Urejanje dvorišč, asfaltiranje, adaptacije, novogradnja, izkopi, tlakovanje, brušenje tlakovcev:

Gorenjska, Osrednjeslovenska,