Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš R.a.m. Export d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


R.A.M. EXPORT D.O.O.

R.A.M. EXPORT D.O.O., NOVA GORICA

Delo na višini in izposoja samohodnih košar

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,

Tim
predstavnik podjetja

ulica bratov hvalič 8, 5000 Nova Gorica
Tel: 03178980...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2002
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Nudimo posek dreves , obžagovanje ter ostala dela na višini ali pa samo izposojo samohodnih dvižnih ploščadi. Nudimo tudi odvoz dreves in ostalega materiala kot tudi kakšen izkop. Na voljo imamo samohodne košare Haulotte 18px višine do 18.


Podiranje dreves

Nova Gorica, Goriška

Kje in kaj delamo

ZUNANJA UREDITEV

PODIRANJE DREVES
Dela na višini, barvanje visokih konstrukcij, čiščenje oken na višini, obnove in sanacije na višini, obrezovanje dreves, montaža anten, odkup hlodovine, posek dreves, izvajalec za podiranje dreves.

Ponudba
VRTNARSTVO
Oblikovanje drevja, rušitev dreves, sajenje žive meje, ureditev vrta, košenje trave, oblikovanje žive meje, profesionalno urejanje okolice, izkušeni vrtnarji.

Ponudba

VZDRŽEVALNA IN DRUGA DELA

VIŠINSKA DELA
Ugodno čiščenje steklenih površin na višini, varovalni pasovi za delo na višini, višinsko podiranje dreves, gradbena dela na višini, čiščenje fasade na višini, montaža na višini, montaža snegobranov, montaža protigolobnih zaščit, montaža anten, vzdrževanje žlebov, strokovno delo na višini, izvajalci za dela na višini.

Ponudba
VZDRŽEVANJE
Hišniška opravila, vzdrževalna dela, popravila oken, popravila stikal in svetil, popravilo ključavnice, upravljanje z nepremičninami, upravnik nepremičnin.

Ponudba

DRUGO

NAJEM ŽERJAVA, DVIGALA
Najem avtodvigala, izposoja avtodvigala, izposoja dvižne ploščadi, najem HIAP , najem premične košare, najem žerjava, izposoja viličarja, najem dvigala, izposoja žerjavov in dvigal.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Nova Gorica , Goriška in v okolici izvajamo:

ulica bratov hvalič 8, 5000 Nova Gorica
Ocene
7.5/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Delo na višini in izposoja samohodnih košar :

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo