x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Projektinstal Štefan Vereš s.p.

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  Projektinstal Štefan Vereš s.p.

  PROJEKTINSTAL ŠTEFAN VEREŠ S.P., OPLOTNICA

  PROJEKTINSTAL Štefan Vereš s.p.

  Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, in drugje po Sloveniji

  Tina Lah
  predstavnik podjetja

  Vrtna ulica 12, 2317 Oplotnica
  Tel: 041 946 ...

  Velikost ekipe: 2
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2005

  Z vizijo razvoja energetsko učinkovitih, trajnostnih in naravnih stavb se ukvarjamo že več kot 10 let. Pripravljamo celotno projektno dokumentacijo za gradnjo stavb v katerih je bivanje udobno in ugodno.


  Smo podjetje, ki je nasledilo petindvajsetletne izkušnje družinskega podjetja, ki je nudilo storitve na področju strojnih inštalacij in je bilo prvo zasebno podjetje na področju bivše SFRJ, ki je imelo pooblastilo za opravljanje kompletnih storitev na področju zaklonišč. V letu 2005 smo ustanovili podjetje, ki je s pridobitvijo novih partnerjev in ustreznega kadra svojo dejavnost razširilo še na področje projektiranja. Že od vseh začetkov projektiranja je naša vizija razvoja tekla v smeri energetsko varčne , trajnostne in naravne gradnje.Tako se lahko danes pohvalimo referencami s področja naravne, trajnostne in energetsko varčne gradnje.Področje našega dela je :- priprava idejne zasnove(IDZ) in idejnega projekta (IDP)- priprava projektov za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD)- priprava projektov za izvedbo (PZI)- priprava projektov izvedenih del (PID)- priprava posnetkov obstoječega stanja- izdelava delavniške dokumentacije za jeklene konstrukcije- legalizacija- gradbeni nadzor- gradbeni inžinering- svetovanje za trajnostno gradnjo in prenovo stavb- svetovanje pri energetski prenovi stavb,...

  Kje in kaj delamo

  PROJEKTIRANJE

  ARHITEKTI, ARHITEKTURA
  PGD, projekt za gradnjo, arhitekturni projekt, dozidava hiše, sprememba namembnosti, oblikovanje interierja, tipski projekti, rušitveni načrt, prerazporeditev prostorov stanovanja, arhitekturni načrti, arhitekt.

  Ponudba
  PROJEKT ZA GRADBENO DOVOLJENJE
  Vodilna mapa, arhitektura hiše, elaborat hrupa, izjava o mehanski odpornosti, dokumentacija za gradbeno dovoljenje, arhitekt za gradbeno dovoljenje.

  Ponudba
  PROJEKT ZA IZVEDBO
  Vodilna mapa projekta, načrt gradbenih konstrukcij, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij, projekt za gradnjo hiše, arhitekt za PZI.

  Ponudba
  PROJEKTIRANJE IN NAČRTOVANJE
  Vodenje projektiranja, vodilan mapa projekta, izvedbeni projekt, projekt izvedenih del, nadomestna gradnja, izkušeni projektanti.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Gorenjska, Koroška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Oplotnica , Podravska in v okolici izvajamo:

  Vrtna ulica 12, 2317 Oplotnica
  Ocene
  8.3/10
  vse ocene
  vse ocene
  Zakaj izbrati Projektinstal Štefan Vereš s.p.?


  8.3
  odlična ocena podjetja
  14
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  PROJEKTINSTAL Štefan Vereš s.p.:

  Gorenjska, Koroška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo