x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš PROJEKT-INVEST d.o.o.

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  PROJEKT-INVEST d.o.o.

  PROJEKT-INVEST D.O.O., GORNJA RADGONA

  projektiranje enodružinskih hiš in gradbeni nadzor

  Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica,
  odzivnost podjetja

  Janez Brunčič
  predstavnik podjetja

  Cankarjeva cesta 12, 9250 Gornja Radgona
  Tel: 041 346 ...

  Velikost ekipe: 4
  Projekti: manjši in srednji
  Ustanovitev: 1992
  Okvirni prihodki 2015: 180.000 €

  Smo podjetje z izkušnjami na področju projektiranja družinskih hiš in gradbenega nadzora. Nudimo vam izdelavo tipskih projektov za individualne hiše, kjer pripravimo vse potrebno za pridobitev gradbenega dovoljenja, pri čemer vodimo celoten postopek od idejne rešitve, soglasij in drugih formalnosti. Izdelujemo tudi PZI dokumentacijo, ki jo potrebujete za pridobivanje ponudb in gradnjo hiše.Prav tako izvajamo gradbeni nadzor pri gradnji hiš in drugih stavb. Stranko vodimo od samega začetka, lahko že pred gradnjo hiše, kjer pomagamo pri izbiri izvajalcev in analizi ponudb. Sicer je obseg gradbenega nadzora stvar želje naročnika, lahko smo prisotni samo pri pregledu gradbenih konstrukcij, pomagamo pa lahko tudi z nadzorom drugih zaključnih faz gradnje.Projektiramo gradbene konstrukcije, torej statiko za hiše in druge objekte, skupaj s statičnim izračunom, armaturnimi načrti in pozicijami. Izračunamo tudi nosilce, preklade, temeljne plošče.


  Zaposleni

  Projektivni biro vodi Janez BRUNČIČ, dipl.inž.grad. ki ima licenco kot odgovorni projektant načrtov gradbenih konstrukcij in drugih gradbenih načrtov za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte, kar pomeni, da lahko izvaja projektiranje statike in konstrukcij, nastopa lahko kot odgovorni vodja del in odgovorni vodja gradbišča za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte, izvaja lahko revizijo kot odgovorni revident načrtov gradbenih konstrukcij in drugih gradbenih načrtov za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte, prav tako pa lahko nadzira gradnjo kot odgovorni nadzornik za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte na gradbišču.

  Kje in kaj delamo

  PROJEKTIRANJE

  ARHITEKTI, ARHITEKTURA
  Gradbeno dovoljenje, projekt za gradnjo, projekt za novo hišo, adaptacija hiše, projekt za tehnični pregled, notranji dizajn, tipske hiše, načrt za rušitev hiše, razporeditev prostorov, projektna dokumentacija, projektivno podjetje.

  Ponudba
  GRADBENI NADZOR
  Gradbeni nadzor za gradnjo hiše, pregled konstrukcije, optimizacija cene gradnje, pregled detajlov med gradnjo, nadziranje izvajalcev pri gradnji.

  Ponudba
  PROJEKT ZA GRADBENO DOVOLJENJE
  Vodilna mapa projekta, načrti arhitekture hiše, elaborat hrupa, izjava statika.

  Ponudba
  PROJEKT ZA IZVEDBO
  Vodilna mapa projekta, statika, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij.

  Ponudba
  PROJEKTIRANJE IN NAČRTOVANJE
  Organizacija projektiranja, vodilan mapa projekta, PGD, projekt izvedenih del, gradnja hiše.

  Ponudba
  STATIKA GRADBENE KONSTRUKCIJE
  Izračun statike, opažni načrt, armaturni načrti hiše, statika stare hiše, izračun za betonsko ploščo, statika pri rušenju stene, izračun za nosilec, pozicijski načrt statike.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Pomurska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Gornja Radgona , Podravska in v okolici izvajamo:

  Cankarjeva cesta 12, 9250 Gornja Radgona

  Ocene

  8.1/10
  vse ocene
  vse ocene

  Zakaj izbrati PROJEKT-INVEST d.o.o.?  8.1
  odlična ocena podjetja
  27
  let tradicije in izkušenj

  Kje in kaj delamo

  Projektiranje enodružinskih hiš in gradbeni nadzor:

  Pomurska,

  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo