Prenova hiše, Cena, Brezovica Pri Ljubljani


Velikost projekta: 6

Datum projekta: 05.01.2021

Lokacija: Brezovica Pri Ljubljani, Osrednjeslovenska regija

Kategorija: Prenova hiše

Želen začetek dela: 1-3 mesece

Količina: Po popisu

Več informacij:


Spoštovani,

Na vas se obračamo s prošnjo po ponudbi. Dve mladi družini prenavljava podedovano enodružinsko hišo v dvodružinsko. Grajena je bila v 80tih letih. Do ločitve vhodov, elektrike in vode smo že prišli. Letos okvirno marca / aprila 2021 pa nas čakajo še trije sklopi adaptacije:
- fasada + izolacija
- adaptacija balkona s teraso: V zgornjem nadstropju je še moj oče balkon povečal v teraso. Sedaj imamo težavo, ker na neki točki pušča in razžira material. Potrebovali bi adaptacijo in estetski update, rušitve ne želimo.
- trenutne stopnice, ki vodijo v zgornje nadstropje so bile narejene 5 let nazaj na način se je izkazal za netrajnostnega. Tukaj bi potrebovali idejni načrt in izvedbo. V priponki je skica obstoječega stanja in tudi obstoječih stopnic, ki vodijo v prvo nadstropje. So jeklena z lesenimi ploščami za stopnice in so zastekljena. V praksi se to ni izkazalo za dobro rešitev. Težave, ki jih zaznavamo trenutno so: ob nalivu kaplja v stopnišče in konstrukt rjavi. Lesene plošče na stopnicah so se hitro obrabile. Steklene površine je zelo težko čistiti. Zaradi kondenza plesni stena pod stopnicami. Nefunkcionalna je pot do vhoda. Stopnice s hišo trenutno povezuje stari balkon, kar je neestetsko.
V drugi skici prilagamo trenutni načrt. To bi bilo izhodišče za naše sodelovanje. Cenili bi dodatne nasvete in potrebovali bi nek načrt ter izvedbo gradnje stopnišča. Trenutno se nagibamo k zidani različici. Zanimala bi nas tudi rešitev s smiselno uporabo trenutnih stopnic npr uporaba kakšne izmed steklenih ploskev za svetlobo zidanega stopnišča ali ogrodja, kateremu zamenjamo ploskve stopnic in jih zasukamo v drugo smer itd.

Izvedbo načrtujemo za marec/april 2021.

LP

Teja

✓ NAČRT PRILOŽEN

Okvirna cena izvedbe: od 45000€ do 75000€
Preverite tudi: Prenova hiše, cena
Primerni izvajalci za: Prenova hiše, Brezovica Pri Ljubljani

Zainteresiranih izvajalcev: 5+

Prenova hiše, Cene podobnih projektov

05.04.2024

Obnova stanovanja ... Pesnica Pri Mariboru

04.04.2024

Rekonstrukcija kop... Selnica ob Dravi

28.03.2024

Kompletna prenova ... Bohinjska Bistrica

21.03.2024

Prenova hiše Ravne Na Koroškem

20.03.2024

Dokončanje novogra... Koper

19.03.2024

Prilkop kanalizaci... Zreče

14.03.2024

Adaptacija hiše Kamnik

Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
© 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane