Pozdravljeni,

potrebujemo legalizacijo nadstreška pri hiši. Prosim za ponudbo.


LP

priložnost:
termin:
Takoj

Pozdravljeni,

hiša je bila grajena leta 1958 za kar obstaja načrt hiše, po letu 2009 pa je bilo dozidano cca 20 m2. Oddal sem že zahtevo na UE za izdajo gradbenega dovoljenja po 118. členu, pa so zavrnili zaradi dozidave. Sedaj me zanima predračun legalizacije in legalizacija oziroma pridobitev gradbenega dovoljenja. Vključeni naj bodo vsi stroški do pridobitve gradbenega dovoljenja. Gradbeno dovoljenje potrebujem za prodajo hiše.

Hvala in lep pozdrav!

priložnost:
termin:
Takoj

Pozdravljeni,

mi imamo problem z pridobitvijo dovoljenja za stanovanjsko hišo. Problem je v površini, kjer hiša stoji, ker je prvo kmetijsko zemljišče. In je na javni razgrnitvi že bilo v zelenem pasu pa so potem spremenili... Sicer sta hišo začela zidati tast in tašča pred približno 10 leti z mislijo da se bo to zlahka uredilo. Komunalni prispevek je plačan ter elektro soglasje pridobljeno in hišna številka je tudi. Sedaj so pa na občini rekli da bi bilo potrebno vložiti elaborat za legalizacijo? Ki naj bi ga naredil arhitekt, da ne čakamo na novo javno razgrnitev, kjer je spet velika verjetnost da nebo sprejeta ta parcela. To je približna situacija. Prosim če me kontaktirajte če mi lahko kako pomagate.

Hvala in lep pozdrav

priložnost:
termin:
Takoj

Prosim za ponudbo priprave celotne dokumentacije za vložitev zahtevka za legalizacijo.

LP

priložnost:
termin:
Takoj

Potrebujem projekt legalizacije k objektu, ki je bil zgrajen pred letom 1967 in ima gradbeno dovoljenje. Potrebno je legalizirat eno strešno frčado in nadstrešek pred objektom.

LP

priložnost:
termin:
Takoj

Leta 2012 smo se lotili adaptacije hiše v kateri smo sanirali kletne prostore in obstoječi hiši zgrajeni leta 1950, dozididali prizidek ter dodali zunanje stopnišče do prvega nadstropja. Delne načrte že imamo v elektronski obliki (.DWG datoteka), tako da se bi lahko zadevo vzelo kot osnovo.

Ker že teče postopek legalizacije na upravni enoti bi potrebovali hitro odzivnost. Ker če postopka ne zaključimo lahko pričakujemo prijavo črne gradnje s strani upravne enote.

priložnost:
termin:
Takoj

Na parceli 1000 m2 (po novi meritvi bo parcela toliko velika) stoji nelegalno zgrajen objekt (prilagam sliko). Zanima me cena legalizacije takšnega objekta.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Pozdravljeni.

Gre za stavbo, v dveh etažah. Skupaj cca. 200 m2. Hiša je bila zgrajena leta 1985 in ni legalizirana, zato potrebujem ureditev dokumentov.

Lppriložnost:
termin:
Takoj

Pozdravljeni.

Potrebujem izvajalca za legalizacijo prizidka k stanovanjski hiši, cca. 80 m2.

Lp

priložnost:
termin:
Takoj

Dostop do več tisoč projektov

Brezplačno se registrirajte in preizkusite sistem MojMojster


BREZPLAČNO VPIŠI PODJETJE
SLOVENIA, HQ
SLOVENIA, HQ
MOJMOJSTER.NET

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

00386 40 145 800

AUSTRIA
AUSTRIA
DAIBAU.AT

Hilmteichstraße 21
8010 Graz

0043 664 1993547

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

KONTAKTI

Povpraševanja: 051 216 651
Podjetja: 040 145 800

REGIONALNE STRANI

www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.at
www.daibau.rs
www.daibau.com
© 2019 Eforma d.o.o., vse pravice pridržane