Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija

Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš KERAMIČARSTVO IN POLAGANJE MARMORJA OBRAD STOJANOVIĆ S.P.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


KERAMIČARSTVO IN POLAGANJE MARMORJA OBRAD STOJANOVIĆ S.P.

KERAMIČARSTVO IN POLAGANJE MARMORJA OBRAD STOJANOVIĆ S.P., LJUBLJANA

Polagamo keramiko že 30 let

Obrad Stojanović
predstavnik podjetja

JAKČEVA ULICA 33, 1000 LJUBLJANA
Tel: 041 692 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1996
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 60.000 €

Keramičarstvo Stojanović je bilo ustanovljeno leta 1995. Z več kot 30 letnimi izkušnjami (začeli smo leta 1983) in ugodno ceno smo več kot odlično podjetje, kar dokazujejo naše zadovoljne stranke, ki nas ob vsaki prenovi ali novogradnji pokličejo, da za njih opravimo polaganje keramike. Polaganje keramike je zahteven proces, ki zahteva natančnost ter mirno roko. V našem podjetju smo specializirani za polaganje keramike. Pri svojem delu uporabljamo le najboljše materiale.Oglejte si našo spletno stran z referencami in nam pošljite povpraševanje v zavihku kontakt.Prevladujoč material vsake kopalnice so keramične ploščice. Te so tisti sestavni del vsake kopalnice, ki daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi Na naše vsakodnevno počutje. Tudi zaradi tega je zaloga keramičnih ploščic ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vaše kopalnice.Dandanes so na voljo kopalniške keramične ploščice raznovrstnih barv, oblik in velikosti, kar nam v kombinaciji z raznovrstnimi dekorativnimi elementi nudi obilico različnih možnosti oblikovanja kopalnice Po meri vaših želja. V trendu so keramične ploščice večjih formatov, katere lahko zatem kombiniramo z mozaiki ali različnimi dekorji, v močnih ali pastelnih barvah, pri čemer Pa se nepretrgoma pogosteje uporabljajo tudi keramične ploščice v naravnih barvnih odtenkih.Naše reference

O podjetju

(začeli smo leta 1983) in ugodno ceno smo več kot odlično podjetje, kar dokazujejo naše zadovoljne stranke, ki nas ob vsaki prenovi ali novogradnji pokličejo, da za njih opravimo polaganje keramike. Polaganje keramike je zahteven proces, ki zahteva natančnost ter mirno roko. V našem podjetju smo specializirani za polaganje keramike. Pri svojem delu uporabljamo le najboljše

Storitve

Polagamo stensko in talno keramiko, Naša keramičarska dela obsegajo prenovo kopalnic, polaganje vseh vrst keramike. Za ponudbo nas pokličite. Delujemo v krajij v okolici Ljubljane; Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log – Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika.

Kje in kaj delamo


V bližini kraja LJUBLJANA , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
Polaganje keramike, talna keramika, keramika pri hiši, polaganje kamna, keramika na terasi, keramika na balkonu, fugiranje fug pri ploščicah, polaganje ploščic na zunanjih stopnicah.
Ponudba
PLOŠČICE
Stenske keramične ploščice, klasične keramične ploščice, rustikalna keramika, keramika v imitaciji lesa, keramika v imitaciji lesa.
Ponudba
Dela izvajamo tudi v regijah: Savinjska, Zasavska, Spodnjeposavska, Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.


Pošlji povpraševanje >

JAKČEVA ULICA 33, 1000 LJUBLJANA

9.9/10

Zakaj izbrati KERAMIČARSTVO IN POLAGANJE MARMORJA OBRAD STOJANOVIĆ S.P.?9.9
odlična ocena podjetja
22
let tradicije in izkušenj
preverjen TRR

Kje in kaj delamo

Polagamo keramiko že 30 let :

Savinjska,
Zasavska,
Spodnjeposavska,
Osrednjeslovenska,
Gorenjska,
Notranjsko-kraška,

Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo