Prijava v profil
POHIŠTVO ROME, METOD ROBLEK S.P.

POHIŠTVO ROME, METOD ROBLEK S.P., CERKLJE NA GORENJSKEM

pohištvo po meri, previjalne mize, pisalne mize, postelje,...

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič,

Metod Roblek
predstavnik podjetja

VELESOVO 76, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Tel: 051 201...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2015
TRR: ✓ TRR račun preverjen

popravila pohištva, previjalne mize, pisalne mize, postelje...Poskrbimo za uresničitev vaše ideje, skupaj jo dodelamo in za vas uresničimo. Naše izkušnje vam bodo v pomoč pri pomembnih odločitvah, kot je npr. izbira primernih materialov, barv, okovja in drugo. Vaše zadovoljstvo nam je pomembno, zato vedno radi prisluhnemo vašim željam in jih v najboljši možni meri, tudi uresničimo.

Radi bomo ustregli vašim željam, sprejemali vaše predloge in pomagali opremiti prostore vašega doma, po vaših željah. Sledimo trendom in vas o njih seznanimo, izdelamo 3D risbo novega pohištva, vas usmerjamo pri vaših odločitvah in se trudimo, da je nakup novega pohištva, prijetna nova zgodba, v vašem življenju. Vaš problem, je za nas izziv ! Vsak nov izziv, je za nas nova priložnost, da se preizkusimo, učimo, dokažemo in uspešno izvedemo nalogo. Verjamemo v uspeh in nove priložnosti, skupaj z vami. Radi vam bomo pomagali. Pohištvo ROME

Ocene
10/10
vse ocene
Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Elementi dnevnih sob so lep in funkcionalen dodatek prostoru kjer se družimo, odpočijemo od vsakodnevnih dejavnosti, preberemo knjigo, gledamo televizijo...Elementi dnevnih sob so običajno nižji, namenjeni shranjevanju samo najnujnejših stvari za bivanje v prostoru. Izberimo barve, ki nas sprostijo.

Ponudba
KUHINJE
Prostor namenjen predvsem pripravi in kuhanju jedi, lahko pa je tudi prostor za druženje, kjer klepetamo, se smejemo in zabavamo. Kuhinja naj nas spodbuja h kuhanju, hkrati naj bo funkcionalna, predvsem pa izberimo barve ob katerih se počutimo dobro. Kuhinjske elemente razporedimo primerno namembnosti in uporabnosti, da so kuhinjski pripomočki, posoda, jedilni pribor in podobno, hitro dosegljivi. Zanimivi so otočni elementi, tako imenovani "otoki", ki jih lahko združimo z jedilnim elementom, oziroma zajtrkovalnikom in hkrati nudijo zadostno delovno površino za pripravo jedi, kuhanje, odlaganje posode in drugo.

Ponudba
OBNOVA KUHINJE
Obnovimo vam staro kuhinjo. Predelamo omare s policami v predale, zamenjamo delovni pult, vrata, vodila, pante ipd.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
. Pustimo otroku, da se v svoji sobi počuti dobro. Izberimo barve, ki jih imajo naši otroci radi. Pohištvo je lahko modularno, povsem individualno, lahko je pohištva veliko in zato veliko shranjevalnih površin, lahko pa v prostor umestimo samo posteljo in omogočimo otroku večjo igralno površino. Možnosti je neomejeno, kot je neomejena otroška domišljija.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Pohištvo prilagodimo vašim željam in potrebam, radi vam bomo pomagali!

Ponudba
SPALNICE
Naj bo spanje mirno in sanje prijetne. Postelja je pomembna, izberite tako, ki vam najbolj ustreza. Malo višja za starejše, raznih zanimivih oblik za mlade in najmlajše ali z dodatnim prostorom za shranjevanje, za tiste, ki imate radi izkoriščen prostor ali ste z njim omejeni.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Cerklje na Gorenjskem , Gorenjska in v okolici izvajamo:

VELESOVO 76, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Zakaj izbrati POHIŠTVO ROME, METOD ROBLEK S.P.?


10
odlična ocena podjetja
5
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Pohištvo po meri, previjalne mize, pisalne mize, postelje,...:

Gorenjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo