Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Podoba IN, proizvodnja pohištva d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


PODOBA IN, PROIZVODNJA POHIŠTVA D.O.O.

PODOBA IN, PROIZVODNJA POHIŠTVA D.O.O., KRANJ

izdelava in montaža pohištva, izdelava spalnic in kuhinj po naročilu

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, in drugje po Sloveniji

Boštjan Podobnik
predstavnik podjetja

Savska loka 21, 4000 Kranj
Tel: 031 300 ...

Velikost ekipe: 5
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2007
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 370.000 €

V podjetju Podoba IN d.o.o. se že od leta 2007 osredotočajo na izpolnjevanje želja strankam, ki želijo izdelavo pohištva po meri. Storitve podjetja zajema izdelavo in montažo kuhinj po meri, spalnic, kopalniškega pohištva, otroških sob, notranjih vrat, predsob in lesenih oblog. Za oseben pristop, visokokakovostno izdelavo in montažo, pokličite.


Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

LESENA VHODNA VRATA
Lesena vrata za stanovanje, zunanja lesena vrata, masivna vhodna vrata, les aluminij vhodna vrata, nova lesena vrata, proizvajalec lesenih vhodnih vrat.

Ponudba
NOTRANJA VRATA
Lesena notranja vrata, notranja vrata z oknom, ugodna PVC vrata, ugodna krilna vrata, steklena drsna vrata, moderna notranja vrata, navadna notranja vrata, notranja vrata po meri, notranja vrata brez podbojev, nihajna vrata, kvalitetna steklena vrata, proizvajalec vhodnih vrat.

Ponudba

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Moderna dnevna soba po meri, klasična dnevna soba, dnevna soba v kmečkem stilu, dnevna soba MDF, pohištvo dnevne sobe, mizice za dnevno sobo, ureditev dnevne sobe, mizarstvo za dnevno sobo.

Ponudba
KOPALNICE
Pohištvo za kopalnice, kopalniški sestavi, kopalniške omare, kopalniško pohištvo po meri, trgovina kopalniškega pohištva.

Ponudba
KUHINJE
Dizajnerska kuhinja po meri, klasična kuhinja po načrtih, kuhinja kmečki stil, masivna kuhinja, kuhinjska plošča, kuhinjska napa, kuhinje po naročilu, ponudnik kuhinj.

Ponudba
KUHINJSKI PULTI
Pulti za kuhinje po naročilu, granitni kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz marmorja, betonski kuhinjski pulti, kerrock kuhinjski pulti, leseni kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz ultrapass-a, kuhinjski pult iz laminata, ugodni pulti za kuhinjo, inox kuhinjski pulti, vgradnja kuhinjskih pultov, vse za kuhinjske pulte.

Ponudba
LESENE OBLOGE
Oblaganje napušča z lesom, strop obložen z lesom, lesene stenske obloge, izdelava lesenih oblog, ponudnik lesenih oblog.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo soba za otroka, oprema mladinske sobe, nadstropna postelja v otroški sobi, zibelka za dojenčka, otroške pisalne mize, previjalna komoda, pohištvo otroške sobe, izdelovalec za otroške sobe.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Pohištvo po načrtih, oprema stanovanja po meri, izdelava pohištva po meri, unikatno pohištvo po naročilu, podjetje za pohištvo po naročilu.

Ponudba
SPALNICE
Postelja v spalnici po željah, nočna omarica, spalniško pohištvo po meri, moderne spalnice, klasične spalnice, spalnice v masivnem lesu, zložljiva postelja po meri, unikatne spalnice, ponudnik za spalnice.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Omare po meri, vgradne omare prenova stanovanja, garderobna soba, vgradna omara izvlečni drog, vgradne postelje, vgradna omara po naročilu, mizarstvo z izkušnjami.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Kranj , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Savska loka 21, 4000 Kranj
Ocene
7.9/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Izdelava in montaža pohištva, izdelava spalnic in kuhinj po naročilu:

Gorenjska, Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo