x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Plan B d.o.o.

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  Plan B d.o.o.

  PLAN B D.O.O., MARIBOR

  Arhitektura, notranje oblikovanje, projektiranje

  Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, in drugje po Sloveniji

  Uroš Razpet
  predstavnik podjetja

  Gregorčičeva 21B, 2000 Maribor
  Tel: 02 25057...

  Velikost ekipe: 4
  Projekti: manjši in srednji
  Ustanovitev: 2001

  kvalitativno in izkustveno vodilni arhitekturni biro v državi s težnjo vključitve v skupni evropski prostor


  Kratek opis biroja

  Plan B je arhitekturni biro, ki deluje na področju oblikovanja in urejanja prostora, s poudarkom na zagotavljanju kvalitetnih prostorskih rešitev, ki upoštevajo sodobne smernice stroke ter zagotavljajo visoko kulturo bivanja uporabnikov prostora in sledijo željam naročnika. Poleg projektiranja Arhitekturnih ter interiernih rešitev tudi celostno prevzamemo vodenje projekta oziroma nudimo inženirske storitve s področja gradnje: projektantski nadzor, gradbeni nadzor, revizije projektov.

  Zgodovina biroja

  Zgodovina biroja sega v leto 2001, ko je Uroš Razpet v Mariboru ustanovil podjetje Plan B. Leta 2006 se je biroju priključilo večje število sodelavcev v Ljubljani. Od tedaj biro deluje na dveh lokacijah; v Mariboru in Ljubljani. Arhitekturni biro Plan B na prvi pogled ne deluje po določenem konceptu, saj so koncepti v hitro spreminjajočem se času in ob raznolikih nalogah, ki se jih loteva, lahko neprimerni za širok spekter okoliščin. Delujemo po »samoorganizirajočem sistemu«, ki vsako nalogo obravnava individualno ter v skladu s specifičnostjo posamezne naloge išče najustreznejšo rešitev.

  Vizija

  ki nam je kot posameznikom dan in uporabnikom omogočati kvaliteten vsakdanjik v naših grajenih okoljih.

  Nagrade, natečaji

  1. nagrada na javnem natečaju Šolski center Slovenj Gradec, Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije 1. nagrada na javnem natečaju Lukovica jug, L9, Stanovanjski sklad republike Slovenije 1. nagrada na javnem natečaju Urbanistično ureditev naselja Dobrava 2. nagrada na javnem natečaju Ureditev odprtih javnih površin starega mestnega jedra Škofje Loke ter ureditev obrežja obeh Sor, Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije 3. nagrada na javnem natečaju Večstanovanjske stavbe z zunanjo ureditvijo v soseski Polje III, Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije 3. nagrada na javnem natečaju Šolsko športni center OŠ Dobrepolje priznanje na javnem natečaju športni objekti za potrebe srednje zdravstvene šole ter biotehniške šole Rakičan, Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije priznanje na javnem natečaju Nova sodna stavba, Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije

  Licence, zaposleni

  Uroš Razpet, univ. dipl. inž. arh, MBA, A-1028

  Kje in kaj delamo

  PROJEKTIRANJE

  ARHITEKTI, ARHITEKTURA
  Projektna dokumentacija, projekt za gradnjo, projekt za novogradnjo, rekonstrukcija hiše, PID, notranji dizajn, tipski projekti, rušitveni načrt, idejna zasnova stanovanja.

  Ponudba
  KRAJINSKI ARHITEKTI
  Ideje za vrt, načrt za ureditev vrta, načrt zasaditve vrta, 3D vizualizacija vrta, ureditev vrta.

  Ponudba
  VODENJE IN GRADBENI NADZOR
  Koordinacija gradbenega projekta, usklajevanje izvajalcev.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Maribor , Podravska in v okolici izvajamo:

  Gregorčičeva 21B, 2000 Maribor
  Ocene
  9.4/10
  vse ocene
  vse ocene
  Zakaj izbrati Plan B d.o.o.?


  9.4
  odlična ocena podjetja
  18
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Arhitektura, notranje oblikovanje, projektiranje:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo