Prijava v profil

ENTER d.o.o., Ljubljana, Ljubljana

notranje oblikovanje, grafični design, 3d vizualizacije

in drugje po Sloveniji
Za področje

  Borjan Bojičić
  predstavnik podjetja

  Ljubljana, Osrednjeslovenska
  Tel: 0409799...

  Projekti: manjši
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Področje našega dela je načrtovanje notranje opreme za počitniške, stanovanjske, kot tudi javne objekte. Naša prednost je zagotovo osebni in celostni pristop. V večini pokrivamo celotno območje Slovenije, predvsem Ljubljana z okolico ter gorenjska, projekte pa vodimo tudi v sosednji Hrvaški.

  Smo ekipa Peppermilk, dizajnerski studio, ki v vse svoje kreacije vliva začinjenost in tako poskrbi za ustvarjanje nepozabnih interierjev in oblikovanja na splošno, obenem pa nikoli ne pozabi na krepko infuzijo občutka domačnost in topline. Dandanes je dom hkrati lahko tudi pisarna, trgovina podaljšek kuhinje ali omare, frizerski salon pa prostor za čvek in razvajanje, zato so stroge omejene zakonitosti kaj naj bi kateri prostor bil, del preteklosti. In ker stremimo v prihodnost, Peppermilk vsak interier in dizajn prelevi v povročitelja širokih nasmehov in dobrega počutja, ki ga boste občudovali tako vi, kot vsi gostje.

  Naše reference so mnogi zasebni projekti, izstopajoči javi pa grajska trgovinica Friderik na Ljubljanskem gradu, poslovni prostori Impact Hub Ljubljana v prostorih bivše Ljubljanske borze, lounge bar Kofiček v BTCju, slaščičarna Bonita, frizerski salon David hair salon.

  Kje in kaj delamo

  PROJEKTIRANJE

  3d vizualizacija, renderji
  3D renderji, rendering, 3D izris, arhitekturna animacija, shematski renderji, realistična predstavitev, montaža 3D hiše na fotografijo, izdelava fotomontaž objektov, ponudniki vizualizacij.
  Ponudba
  Krajinski arhitekt
  Idejna zasnova za vrt, tloris vrta, celotna zasaditev, 3D vizualizacija vrta, ureditev vrta, ureditev okolice, izkušeni krajinski arhitekti.
  Ponudba
  Notranje oblikovanje
  Prenova doma, notranji dizajn stanovanja, notranji interier lokala, 3D renderji, študija barv interierja, postavitev opreme, načrt notranje opreme, popis za notranjo opremo, renderji prenove, oprema interiera, biro za notranje oblikovanje.
  Ponudba
  PZI - Projekt za izvedbo
  Vodilna mapa projekta, gradbene konstrukcije, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij, projektna dokumentacija, načrti arhitekture, načrt požarne varnosti, geodetski načrt, načrt prometnega inženirstva, načrt krajinske arhitekture, dokumentacija za izvedbo hiše, arhitekturni biro.
  Ponudba

  V bližini kraja Ljubljana, Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Kje in kaj delamo

  Notranje oblikovanje, grafični design, 3d vizualizacije:

  Osrednjeslovenska, Hrvaška,
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo