Prijava v profil
Parketarstvo Ribič, Matej Ribič s.p.

PARKETARSTVO RIBIČ, MATEJ RIBIČ S.P., KAMNICA

parketarstvo, laminati, vinilne talne obloge

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica,
odzivnost podjetja

Matej Ribič
predstavnik podjetja

Kamniška graba 88, 2351 Kamnica
Tel: 031 30...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2015
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Smo podjetje, ki je svoje izkušnje in znanje pridobivalo skozi dolga leta družinskega poslovanja. Našim strankam nudimo parketarske storitve, kamor lahko štejemo tudi polaganje laminata, vinilnih, tekstilnih ter PVC oblog. Menite, da je čas za novo talno oblogo? Potrebujete obnovitev obstoječe talne obloge? Pokličite nas, saj vam z nasveti ter strokovno izvedbo lahko vnesemo novo svežino v vaš dom.


Polaganje vseh vrst parketa; Obnavljanje obstoječega parketa;Polaganje laminatov;Polaganje tekstilnih talnih oblog;Polaganje gume in linoleja;Polaganje vinilnih (pvc) talnih oblog;Vsa dela so izvedena izključno z visokokakovostnimi materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.Dolgoletne izkušnje in veliko število zadovoljnih strank so zagotovilo za vaše zadovoljstvo. Pred pričetkom del se opravi brezplačen, neobvezujoč ogled prostorov ter morebitno svetovanje. Možen je tudi ogled vzorcev v vaših prostorih.

Ocene
10/10
vse ocene
Obnova parketa © Parketarstvo Ribič, Matej Ribič s.p.

Obnova parketa

Obnova obstoječega parketa. Zamenjava uničenega parketa z novim. Lakiranje parketa z lakom po izbiri stranke (mat, polmat, sijaj; PU na topilih ali la...

Kje in kaj delamo

TALNE OBLOGE

PARKETARSTVO
Osvežitev parketa z lakiranjem in brušenjem, polaganje izgotovljenega parketa, polaganje kant parketa, lepljenje masivnega parketa, polaganje masivnega parketa, polaganje parket letev, oljenje parketa, klasični parket s polaganjem, parketarstvo.

Ponudba
POLAGANJE PARKETA
Polaganje klasičnega parketa, polaganje parketa na klik, polaganje na stari parket, polaganje gotovega parketa, polaganje vseh vrst parketov, priznano parketarstvo.

Ponudba
TALNE OBLOGE
TEKSTILNE TALNE OBLOGE
VINILNE TALNE OBLOGE
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Kamnica , Podravska in v okolici izvajamo:

Kamniška graba 88, 2351 Kamnica
Zakaj izbrati Parketarstvo Ribič, Matej Ribič s.p.?


10
odlična ocena podjetja
5
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Parketarstvo, laminati, vinilne talne obloge:

Podravska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo