Prijava v profil
OPUS 91 urejanje in varstvo okolja d.o.o.

OPUS 91 UREJANJE IN VARSTVO OKOLJA D.O.O., SOLKAN

čiščenje objektov po gradbenih posegih, čiščenje steklenih površin in fotovoltaike

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,
odzivnost podjetja

Marjan Gruden
predstavnik podjetja

Velika pot 14, 5250 Solkan
Tel: 031 334...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 0
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 120.000 €

Družba Opus 91 urejanje in varstvo okolja d.o.o. je manjše, a izkušeno podjetje, ki stremi k visoki kakovosti opravljenih storitev. Ukvarjajo se predvsem z vzdrževalnimi deli in čiščenjem. Ukvarjajo se tako s čiščenjem na višini, kot tudi rednimi čiščenji, generalnimi čiščenji in čiščenji po gradnjah ali adaptacijah. V sklpu vzdrževanj, vam nudijo tudi košnjo trave, odstranjevanje in nanašanje premazov na kamnite ali PVC površine ter čiščenje parkirišč.

Urejanje okolice

Solkan, Goriška

Kje in kaj delamo

ZUNANJA UREDITEV

UREJANJE OKOLICE
Košnja trave, oblikovanje žive meje, prekopavanje zemlje, polaganje travne ruše, oblikovanje skalnjaka, zasaditev rož, profesionalno urejanje okolice in dvorišča, podjetje za krajinsko arhitekturo.

Ponudba

VZDRŽEVALNA IN DRUGA DELA

ČIŠČENJE FASAD, STREH, TLAKOVCEV
Pranje tlakovcev, visokotlačno čiščenje betona, čiščenje fasade, čiščenje alg na fasadi, visokotlačno čiščenje strehe, čiščenje strešnikov, ponudnik čiščenja fasad.

Ponudba
ČISTILNI SERVIS
čiščenje pisarn, čiščenje doma, generalno čiščenje, pranje zaves, pomivanje tal, čiščenje radiatorjev, čiščenje sedežne, globinsko čiščenje tepiha, čistilka na domu, podjetje za čiščenje.

Ponudba
VIŠINSKA DELA
Ugodno čiščenje steklenih fasad na višini, gradbeni odri, višinsko podiranje dreves, sanacija betonskih konstrukcij na višini, čiščenje fasade na višini, montaža na višini, montaža snegobranov, montaža zaščit proti golobom, montaža anten, vzdrževanje žlebov, strokovno delo na višini, izvajalci za dela na višini.

Ponudba
VZDRŽEVANJE
Hišniška opravila, vdrževanje objektov, popravila oken, popravila stikal in svetil, popravilo ključavnice, vzdrževanje nepremičnin, upravnik nepremičnin.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Solkan , Goriška in v okolici izvajamo:

Velika pot 14, 5250 Solkan
Kje in kaj delamo

čiščenje objektov po gradbenih posegih, čiščenje steklenih površin in fotovoltaike:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo