Prijava v profil

NOTIS, podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve, d.o.o., Komenda

mizarstvo,montaža notranje opreme

in drugje po Sloveniji
Za področje

  Aleš
  predstavnik podjetja

  Komenda, Osrednjeslovenska
  Tel: 0318000...

  Projekti: manjši
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Podjetje je ustanovljeno leta 1993.Ukvarjamo se z izdelavo notranje opreme po meri, z izdelavo kuhinj, dnevnih sob itd. Več kot 12 let je podjetje izvajalo montaže kuhinj za večje trgovsko podjetje in pridobivalo znanje in izkušnje.

  Ocene
  Kje in kaj delamo

  POHIŠTVO IN OPREMA

  Dnevne sobe
  Moderna dnevna soba po naročilu, dnevna soba v klasičnem stilu, dnevna soba v kmečkem stilu, dnevna soba MDF, pohištvo za dnevno sobo, omare za dnevno sobo, ureditev dnevne sobe, mizarstvo za dnevno sobo.
  Ponudba
  Kuhinje
  Moderna kuhinja po naročilu, unikatna klasična kuhinja, unikatna kuhinja v podeželskem stilu, lesena kuhinja, menjava kuhinjskega pulta, kuhinjske fronte, izdelava kuhinje, proizvajalec kuhinj.
  Ponudba
  Kuhinjski pulti
  Pulti za kuhinje po meri, kuhinjski pulti iz granita, kuhinjski pulti iz marmorja, kuhinjski pulti iz umetnega kamna, kuhinjski pulti iz Kerrock-a, leseni kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz ultrapass-a, laminat kuhinjski pulti, najcenejši kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz inoxa, izvedba kuhinjskih pultov, izvajalci za kuhinjske pulte.
  Ponudba
  Mizar, mizarstvo
  Splošno mizarstvo, notranja oprema ultrapas, oprema furnir, pohištvo po meri, ugodna izdelava pohištva po naročilu, mojster za mizarske storitve.
  Ponudba
  Montaža pohištva
  Montaža pohištva IKEA, demontaža pohištva, sestavljanje in priklop kuhinje, dostava in sestavljanje pohištva, montaža trgovinske opreme, profesionalno sestavljanje pohištva, podjetje za montažo pohištva.
  Ponudba
  Obnova kuhinje
  Pleskanje kuhinjskih elementov, menjava pulta v kuhinji, menjava okovja, menjava ročajev, zamenjava vrat kuhinje, obnovitev kuhinje, izvajalec za obnovo kuhinje.
  Ponudba
  Otroške sobe
  Pohištvo v otroški sobi, pohištvo mladinske sobe, nadstropna postelja v otroški sobi, otroške postelje, otroške pisalne mize, previjalne mize, pohištvo otroške sobe, izdelovalec za otroške sobe.
  Ponudba
  Pohištvo po meri
  Pohištvo po načrtih, oprema stanovanja po meri, oprema doma, izdelava pohištva po meri, izdelovalec unikatnega pohištva.
  Ponudba
  Spalnice
  Postelja v spalnici po željah, nočne omarice po želji, spalnice v klasičnem stilu, moderne spalnice, klasične spalnice, spalnice v masivnem lesu, postelja v omari, spalnice po meri, ponudnik za spalnice.
  Ponudba
  Vgradne omare
  Vgradne omare po meri, vgradne omare pri hiši, garderobna soba, vgradna omara predali, vgradne postelje, vgradna omara po naročilu, izkušen mizar.
  Ponudba

  V bližini kraja Komenda, Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati NOTIS, podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve, d.o.o.?


  8.8
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Mizarstvo,montaža notranje opreme:

  Gorenjska, Osrednjeslovenska,
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo