Prijava v profil

MPPS TRANSPORT D.O.O.

MPPS Transport d.o.o., Velenje

Mizarstvo

Za področje
  odzivnost podjetja

  Primož
  predstavnik podjetja

  Velenje , Savinjska
  Tel: 0516106...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2016
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Mizar. Izdelovanje notranje opreme po željah naročnika, za naročnika izmerimo, narišemo skice v 3D, za lažjo predstavo, pripravimo ponudbo in izdelamo notranjo opremo... izdelujemo tudi pohištvo po načrtih arhitrkta. svetujemo. vgrajujemo materjale po željah stranke.

  Kje in kaj delamo

  POHIŠTVO IN OPREMA

  DNEVNE SOBE
  Minimalistična dnevna soba, dnevna soba v klasičnem stilu, rustikalna dnevna soba, pohištvo dnevne sobe iveral, pohištvo za dnevno sobo, sedežna garnitura po meri, dnevna soba po meri, mizarstvo za dnevno sobo.

  Ponudba
  KOPALNICE
  Oprema za kopalnice, kopalniški sestavi, kopalniške omarice, kopalniško pohištvo po naročilu, ponudnik kopalniškega pohištva.

  Ponudba
  KUHINJE
  Kuhinjski otok, klasična kuhinja, kmečka kuhinja, lesena kuhinja, kuhinjska plošča, kuhinjske omarice, kuhinje po naročilu, proizvajalec kuhinj.

  Ponudba
  KUHINJSKI PULTI
  Kuhinjski pulti po naročilu, kuhinjski pulti iz granita, kuhinjski pulti iz marmorja, kuhinjski pulti iz umetnega kamna, kerrock kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz lesa, ultrapass kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz laminata, ugodni kuhinjski pulti, profesionalna gostinska oprema iz inoxa, izvedba kuhinjskih pultov, salon kuhinjskih pultov.

  Ponudba
  LESENE OBLOGE
  Zunanje lesene obloge, lesena stropna obloga, les na steni, oblaganje z lesom, podjetje za lesene obloge.

  Ponudba
  MANJŠA POPRAVILA POHIŠTVA
  Popravilo stola, popravilo mize, popravilo rolet, servis vrat, popravilo oken, menjava pipe v kopalnici, popravilo pohištva, mizarski servis.

  Ponudba
  MIZAR, MIZARSTVO
  Splošno mizarstvo, pohištvo po meri iz ultrapasa, pohištvo iz furnirja, pohitvo po naročilu, zanesljive mizarske storitve, mizar.

  Ponudba
  MONTAŽA POHIŠTVA
  Montaža pohištva IKEA, demontaža pohištva, sestavljanje kuhinje, dostava in sestavljanje pohištva, montaža trgovinske opreme, montaža vašega pohištva, mojster za montiranje pohištva.

  Ponudba
  OTROŠKE SOBE
  Pohištvo v otroški sobi, mladinska soba po meri, miza in postelja v otroški sobi, otroške postelje, pisalne mize za otroke, previjalna komoda, otroška soba po meri, izdelovalec za otroške sobe.

  Ponudba
  POHIŠTVO PO MERI
  Pohištvo po načrtih, notranja oprema po meri, oprema doma, unikatno pohištvo po naročilu, izdelovalec unikatnega pohištva.

  Ponudba
  VGRADNE OMARE
  Vgradne omare po meri, vgradne omare pri hiši, vgradna omara predsoba, garderobne omare z drsnimi vrati, vgradne postelje, vgradna omara po naročilu, mizarstvo z izkušnjami.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Velenje , Savinjska in v okolici izvajamo:

  Velenje , Savinjska
  Zakaj izbrati MPPS Transport d.o.o.?


  8.1
  odlična ocena podjetja
  6
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Mizarstvo:

  Savinjska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo