Prijava v profil

MONTAŽA POHIŠTVA, ŠTEFAN LOPAN S.P.

MONTAŽA POHIŠTVA, ŠTEFAN LOPAN S.P., PREBOLD

montaža pohištva, pohištvo po meri mizarstvo, masivno pohištvo

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče,

Tanja
predstavnik podjetja

Na zelenici 1, 3312 Prebold
Tel: 03 572 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2011
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 20.000 €

Podjetje MONTAŽA POHIŠTVA, Štefan Lopan s.p. se nahaja v občini Prebold, ustanovljeno pa je bilo leta 2011. Strankam smo na voljo za izdelavo pohištva po meri. V kolikor iščete kakovostno izdelavo masivnega pohištva ali pohištva iz iverala, nas kontaktirajte.


Dnevne sobe

Prebold, Savinjska

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Minimalistična dnevna soba, klasična dnevna soba po meri, dnevna soba v kmečkem stilu, dnevna soba MDF, oprema dnevne sobe, omare za dnevno sobo, ureditev dnevne sobe, mizar za dnevno sobo.

Ponudba
KOPALNICE
Oprema za kopalnice, kopalniški sestavi, kopalniške omare, izris kopalniške opreme, trgovina kopalniškega pohištva.

Ponudba
KUHINJE
Moderna kuhinja po meri, kuhnja po meri v klasičnem stilu, rustikalna kuhinja, lesena kuhinja, menjava kuhinjskega pulta, kuhinjske fronte, izdelava kuhinje, proizvajalec kuhinj.

Ponudba
KUHINJSKI PULTI
Pulti za kuhinje po naročilu, kuhinjski pulti iz kamna, marmorni kuhinjski pulti, betonski kuhinjski pulti, kerrock kuhinjski pulti, leseni kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz ultrapass-a, kuhinjski pult iz laminata, poceni pulti za kuhinjo, inox kuhinjski pulti, izvedba pultov za kuhinje, ponudniki kuhinjskih pultov.

Ponudba
MASIVNO POHIŠTVO
Masivni les, oprema iz masivnega lesa, moderno masivno pohištvo, rustikalno masivno pohištvo, masivne jedilne mize, pohištvo iz masivnega lesa, mizar za masivno pohištvo.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Obdelava lesa, pohištvo po meri iz ultrapasa, oprema furnir, unikatno pohištvo, strokovna mizarska dela, mizarski mojster.

Ponudba
MONTAŽA POHIŠTVA
Montaža pohištva IKEA, razstavljanje pohištva, sestavljanje in priklop kuhinje, dostava in sestavljanje pohištva, sestavljanje opreme za trgovine, montiranje kupljenega pohištva, izvajalec za montažo pohištva.

Ponudba
OBNOVA KUHINJE
Barvanje kuhinjskih elementov, menjava pulta v kuhinji, menjava pantov, zamenjava ročajev v kuhinji, zamenjava vrat kuhinje, obnovitev kuhinje, podjejte za prenovo kuhinje.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo soba za otroka, oprema mladinske sobe, nadstropna postelja v otroški sobi, otroške posteljice, otroška mizica in stolčki, previjalne mize, mladinske sobe po meri, mizarstvo za otroške sobe.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Unikatno pohištvo, notranja oprema po meri, izdelava pohištva po meri, unikatno pohištvo po naročilu, ponudnik pohištva po naročilu.

Ponudba
SPALNICE
Postelja za spalnico po meri, nočna omarica, omare za spalnico, sodobne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, masivne spalnice, zložljiva postelja po meri, velika izbira spalnic, mizar za spalnice.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Omare po meri, vgradne omare prenova stanovanja, garderobna soba, garderobne omare z drsnimi vrati, vgradne postelje, garderobna omara po naročilu, izkušen mizar.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Prebold , Savinjska in v okolici izvajamo:

Na zelenici 1, 3312 Prebold
Ocene
7.4/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Montaža pohištva, pohištvo po meri mizarstvo, masivno pohištvo:

Savinjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo