Prijava v profil

MONTAŽA POHIŠTVA JURE ČADEŽ S.P.

MONTAŽA POHIŠTVA JURE ČADEŽ S.P., SELCA

izdelava in montaža pisarniškega pohištva, kuhinj, spalnic in dnevnih sob

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič,
odzivnost podjetja

Jure Čadež
predstavnik podjetja

Dolenja vas 41, 4227 Selca
Tel: 040 377...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2012
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 70.000 €

Če iščete kvalitetne in izkušene mojstre, ki se ukvarjajo s proizvodnjo notranjega pohištva, ste na pravem naslovu. Podjetje Montaža pohištva Jure Čadež s.p. vam nudi izdelavo kuhinj po meri, spalnic, otroških sob, kopalniškega pohištva, otroških sob in drugega pohištva po meri. Kontaktirajte za ugodno ponudbo in natančno montažo.

Dnevne sobe

Selca, Gorenjska

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Pohištvo dnevne sobe po naročilu, klasična dnevna soba po meri, rustikalna dnevna soba, dnevna soba MDF, pohištvo dnevne sobe, mizice za dnevno sobo, ureditev dnevne sobe, dobavitelj dnevnih sob.

Ponudba
KOPALNICE
Oprema za kopalnice, kopalniški bloki, kopalniške omarice, kopalniško pohištvo po meri, ponudnik kopalniške opreme.

Ponudba
KUHINJE
Dizajnerska kuhinja po meri, klasična kuhinja, kuhinja kmečki stil, masivna kuhinja, novi kuhinjski pult, kuhinjske fronte, kuhinje po meri, proizvajalec kuhinj.

Ponudba
KUHINJSKI PULTI
Pulti za kuhinje po meri, kuhinjski pulti iz granita, kuhinjski pulti iz marmorja, kuhinjski pulti iz betona, kuhinjski pulti iz Kerrock-a, kuhinjski pult iz lesa, ultrapass kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz laminata, poceni kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz inoxa, vgradnja kuhinjskih pultov, vse za kuhinjske pulte.

Ponudba
MANJŠA POPRAVILA POHIŠTVA
Popravilo stola, popravilo mize, popravilo rolet, servis vrat, popravilo oken, menjava pipe v kopalnici, popravilo pohištva, mizarski servis.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Obdelava lesa, pohištvo po meri iz ultrapasa, oprema furnir, notranja oprema po meri, kvalitetna izdelava pohištva po meri, izvajalec za pohištvo po meri.

Ponudba
MONTAŽA POHIŠTVA
Sestavljanje pohišta IKEA, demontaža pohištva, sestavljanje kuhinje, dostava in sestavljanje pohištva, montaža trgovinske opreme, montaža in demontaža pohištva, mojster za montiranje pohištva.

Ponudba
OBNOVA KUHINJE
Pleskanje kuhinjskih elementov, zamenjava pulta v kuhinji, menjava vodil predalov, menjava ročajev, menjava kuhinjskih front, obnovitev kuhinje, podjejte za prenovo kuhinje.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo v otroški sobi, pohištvo v mladinski sobi, nadstropna postelja v otroški sobi, posteljice za dojenčke, otroške pisalne mize, previjalna komoda, oprema otroške sobe, ponudnik otroških sob.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Unikatno pohištvo, oprema stanovanja po meri, izdelava pohištva po meri, unikatno pohištvo po naročilu, specialist za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Postelja v spalnici po željah, nočne omarice po želji, omare za spalnico, sodobne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, masivne spalnice, postelja v omari, spalnice po meri, ponudnik spalnic.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Vgradne omare po meri, vgradne omare pri novogradnji, vgradna omara za plašče, garderobne omare z drsnimi vrati, vgradne postelje, garderobna omara po naročilu, mizarstvo z izkušnjami.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Selca , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Dolenja vas 41, 4227 Selca
Kje in kaj delamo

Izdelava in montaža pisarniškega pohištva, kuhinj, spalnic in dnevnih sob:

Gorenjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo