x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Montaža in vzdrževanje energetskih naprav, Danilo Ditmajer s.p.

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  Montaža in vzdrževanje energetskih naprav, Danilo Ditmajer s.p.

  MONTAŽA IN VZDRŽEVANJE ENERGETSKIH NAPRAV, DANILO DITMAJER S.P., RUŠE

  centralno ogrevanje, toplotne črpalke, bazeni in bazenska tehnika

  Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, in drugje po Sloveniji

  Danilo Ditmajer
  predstavnik podjetja

  Smolnik 12, 2342 Ruše
  Tel: 04056509...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 1997
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Smo pecialisti za bazensko tehniko s katero se ukvarjamo preko 25 let. Izvajamo montažo in vdrževanje na energetskih napravah že preko 15 let.Izvajamo dela na plinovodu, ogrevanju, klimatskih napravah, čistilnih napravah, vodovodu in kanalizaciji.Področja našega dela so raznovrstna. Izvajamo dela na plinovodu, klimatskih napravah, čistilnih napravah in kanalizaciji.Izvedli smo že več kakor 100 privatnih bazenov. Naše reference so v prepoznavne v Slovenije in širše v regiji.


  Kje in kaj delamo

  INŠTALACIJE

  KLIMA NAPRAVE
  Klima naprave, priklop klime, servis klimatske naprave, klasična klimatska naprava, premična klimatska naprava, prenosna klima, klimatizacija, podjetje za klima naprave.

  Ponudba
  MANJŠA VODOVODNA DELA, POPRAVILA
  OGREVANJE
  Montaža talnega gretja, plošče stenskega gretja, radiatorsko gretje, montaža stropnega gretja, montaža plinskega kotla, peč na pelete, kotli na kurilno olje, izvedba centralne kurjave, izvajalec za ogrevanje.

  Ponudba
  PLINSKE NAPELJAVE
  TALNO GRETJE
  Talno gretje, talno gretje na izolaciji, talno gretje na vodo, dopolnilmo talno ogrevanje, talno ogrevanje v spalnicah, talno gretje v kopalnici, talno gretje terase, talno gretje za parket.

  Ponudba
  TOPLOTNE ČRPALKE
  Toplotna črpalka za novogradnjo, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotna črpalka za novogradnjo.

  Ponudba
  VODOVODAR
  Vodovodne inštalacije, kanalizacija WC, vodovodarska dela, montaža umivalnika, ugoden vodovod v hiši, vodoinštalatersko podjetje.

  Ponudba

  ZUNANJA UREDITEV

  BAZENI
  Bazeni s masažno tehniko, vgradni bazeni, keramični bazeni, bazeni folija, plastični bazeni, strehe za bazen, bazenski rolo, dober ponudnik bazenov.

  Ponudba
  IZDELAVA KOMUNALNIH PRIKLJUCKOV
  MALE ČISTILNE NAPRAVE
  Male hišne čistilne naprave, male biološke čistilne naprave, čistilna naprava z rastlinami, nepretočne biološke greznice, podjetje za čistilne naprave.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Koroška, Podravska, Pomurska, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Ruše , Podravska in v okolici izvajamo:

  Smolnik 12, 2342 Ruše
  Ocene
  7.6/10
  vse ocene
  vse ocene
  Kje in kaj delamo

  Centralno ogrevanje, toplotne črpalke, bazeni in bazenska tehnika:

  Koroška, Podravska, Pomurska, Savinjska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo