x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Urejena zelenica, Boris Svetlin s.p.

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  Urejena zelenica, Boris Svetlin s.p.

  UREJENA ZELENICA, BORIS SVETLIN S.P., DOMŽALE

  zunanje ureditve, ureditev dvorišča, priprava terena, urejanje zelenice, vzdrževanje okolice, obrezovanje žive meje, pregrade

  Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji
  odzivnost podjetja

  Boris Svetlin
  predstavnik podjetja

  Erjavčeva ulica 7, 1230 Domžale
  Tel: 031 327 ...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2015
  Okvirni prihodki 2015: 30.000 €

  Z veseljem vam pomagamo pri ureditvi vašega dvorišča in poskrbimo za vsa potrebna dela kot so ureditev okolice vašega doma, vzdrževanje okolice, priprava terena, zasaditev trave, obrezovanje žive meje, izdelava pregrad itd. Vse kar se tiče ureditve vašega dvorišča lahko brez pomisleka prepustite nam, saj bomo kvalitetno in zanesljivo poskrbeli za vsa potrebna dela. Pokrivamo področje celotne Slovenije.


  www.urejenazelenica.sihttps://www.facebook.com/UrejenaZelenica/Smo družinsko podjetje, z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju urejanja okolice in vrtov.Ljudje smo že od samega začetka obstoja povezani z naravo in okoljem in že od nekdaj stremimo k urejevanju okolice doma, v kateri lahko uživamo in si spočijemo svoje misli.Živimo v času, ko smo vsi preveč obremenjeni z delom in omejeni s časom, ki bi ga lahko posvetili stvarem, kot je urejanje okolice svojega doma. Za to smo tu mi. Vestno sledimo svoji viziji in sloganu: “Sanje za vas, dosežek za nas”. S svojo strokovnostjo, izkušnjami in vašimi željami, ustvarimo prostor, v katerem bo bivanje še prijetnejše. Pričaramo okolje, kjer se boste po napornem dnevu lahko odpočili, prosti čas pa uživali v družbi svojih najdražjih, dobri knjigi ali žar zabavi.Obstaja neskončno mnogo različnih variacij ureditve okolice in veliko različnega rastja, s katerim lahko popestrimo okolico vašega doma in vam vseskozi tudi svetujemo, kako zunanjo ureditev vzdrževati in negovati, da bo uspevala po naših ter, seveda, vaših pričakovanjih.Naša ponudba je torej namenjena vsem, ki si želite urejenega vrta, zelenih površin ali okolice, vendar za to nimate dovolj čase. Z vašimi željami in našim strokovnim znanjem lahko skupaj ustvarimo prostor, v katerem se boste počutili udobno in domače.

  KS
  Ksenija J. je podal oceno za Urejena zelenica, Boris Svetlin s.p.
  29. Jun 2017

  Obnova travne ruše

  + So se držali dogovorjenega, pohvalil bi podjetje.

  - Glede kvalitete še nismo čisto gotovi, poletje naredi svoje če si odsoten.

  KVALITETA:
  SVETOVANJE:
  CENA:
  Urejena zelenica, Boris Svetlin s.p.
  Urejena zelenica, Boris Svetlin s.p. je pripravil referenco za področje Urejanje okolice
  17. Sep 2017
  zanima me več >
  115 ogledov
  Kje in kaj delamo

  ZUNANJA UREDITEV

  UREJANJE OKOLICE
  Košnja travnika, obrezovnje žive meje, okopavanje zemlje, gnojenje trave, polaganje trave, sejanje trave, celotna preureditev okolice, svetovanje...

  Ponudba
  VRTNARSTVO
  Obrezovanje sadovnjaka, žaganje veje na drevesu, sajenje žive meje, zasajanje vrta.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Domžale , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Naše dejavnosti
  Urejanje okolice
  Vrtnarstvo
  Erjavčeva ulica 7, 1230 Domžale
  Ocene
  8.9/10
  vse ocene
  vse ocene
  Zakaj izbrati Urejena zelenica, Boris Svetlin s.p.?


  8.9
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Zunanje ureditve, ureditev dvorišča, priprava terena, urejanje zelenice, vzdrževanje okolice, obrezovanje žive meje, pregrade:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo