Prijava v profil
Za področje

  Ciril
  predstavnik podjetja

  IG, Osrednjeslovenska
  Tel: 0416483...

  Velikost ekipe: 2
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 1992
  TRR: Vsi podatki so vidni ob oddaji povpraševanja.

  Okvirni prihodki 2015: 160.000 €

  MOJ KAMIN d.o.o., IG

  Pečarstvo, keramičarstvo

  Smo podjetje, ki deluje že od leta 1991. Smo ekipa zares dobrih mojstrov, kateri za naše naročnike po meri in v skladu z željami stranke izdelajo kamine, zunanje, odprte ali toplozračne ter lončene peči. Kamine in peči okrasimo po željah stranke. Pri svojem delu smo natančni in precizni.

  Kje in kaj delamo

  GRADBENA DELA

  Gradnja hiše na ključ
  Hiša do pete gradbene faze, stanovanje za vselitev, obnova na ključ, gradnja na delni ključ, montažna hiša na delni ključ, brunarice na ključ, gradnja objektov na ključ, gradbeni izvajalci za hiše na ključ.
  Ponudba
  Novogradnja
  Moderne hiše, nadzidava, enodružinska hiša, atrijska hiša, delavnica, načrti za hiše, hiša na ključ, lesene montažne hiše, temelji in zidarska dela, gradbenik.
  Ponudba

  INŠTALACIJE

  Kamini
  Samostojni kamini na plin, kaminski vložki za drva, kamin za pelete, samostojni kamini na bioetanol, kamini z ogrevanjem zraka, akumulacijski kamini, kamini z ogrevanjem vode.
  Ponudba
  Krušna peč
  Unikatna lončena peč, 3D izris lončene peči, moderna lončena peč, kmečka lončena peč, ogrevanje z lončeno pečjo, lončena toplozračna peč z vložkom, lončena peč za pasivno hišo.
  Ponudba

  TALNE OBLOGE

  Keramičar, Keramičarstvo
  Keramičarska dela, talna keramika, celotna keramika po hiši, polaganje umetnega kamna, polaganje ploščic na zunanji terasi, ploščice na balkonu, prenova fug, oblačenje stopnic s keramiko.
  Ponudba
  Ploščice
  Zunanje keramične ploščice, klasične plošice, rustikalne keramične ploščice, keramika v imitaciji lesa, keramične ploščice v imitaciji kamna.
  Ponudba

  V bližini kraja IG, Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Kje in kaj delamo

  Pečarstvo, keramičarstvo:

  Osrednjeslovenska.
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo