Za področje
    Toplotna črpalka Thermiair © MKM NOVA, d.o.o.
    x

    Toplotna črpalka Thermiair, Ljubljana

    Izvajalec:
    MKM NOVA, d.o.o.


    Shrani sliko

    MHG ThermiAir zrak/voda-toplotna črpalka za nove in starejše enostanovanjske hiše omogoča koriščenje sončne toplote, shranjene v zunanjem zraku, za ogrevanje in pripravo sanitarne vode. Rezultat: posebno nizki ogrevalni stroški brez direktnih izpustov emisij.

    Z našo ThermiAir toplotno črpalko, glede na temperature in lokalne pogoje proizvedete z 1 kW električne energije do 4,4 kW toplote za ogrevanje. To so top-vrednosti, ki ne nazadnje kažejo na našo inovativno invertersko tehnologijo. Naprava modulira, se fleksibilno prilagaja različnim potrebam.

    ThermiAir je namenjena za enostanovanjske hiše z različnimi energijskimi standardi saj deluje do 60˚C na predtoku. V idealnih pogojih pokrije toplotna črpalka vse potrebe s toploto, opcijsko pa mu je v pomoč tudi elektro grelec. V kolikor ni mogoče, predvsem v starejših objektih, gospodarno pokrivati potrebe po toploti, je omogočeno tudi bivalentno delovanje. Ob tem prevzame toplotna črpalka, glede na okolje, do 80 procentov letne potrebe po toploti in aktivira dodaten ogrevalni sistem. V tem primeru je mogoča uporaba obstoječe ogrevalnega sistema kot tudi kombinacija z MHG Premium-ogrevalnimi napravami.


    Všeč mi je
    Drugi podatki

    Lokacija: Ljubljana
    Izvajalec: MKM NOVA, d.o.o.
    Objava: Oct.2018
    Član mojmojster.net od: Oct.2018

    Več naših referenc
    Projekt ZD Šmarje pri Jelšah
    Projekt OŠ Šmarje pri Jelšah
    Projekt Petrol Šolska
    Projekt Petrol Obala
    Petrol Robur Liminjanska
    Projekt Titanium 2
    Ploščati kolektorji Titanium
    Jekleni kotel Gasogen G3 2S
    Toplotna črpalka Thermiair
    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane