Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Mizarstvo Rolk Boštjan Rolk s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


MIZARSTVO ROLK BOŠTJAN ROLK S.P.

MIZARSTVO ROLK BOŠTJAN ROLK S.P., BEGUNJE NA GORENJSKEM

pohištvo po meri, mizarstvo, masivno pohištvo

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič,

Boštjan Rolk
predstavnik podjetja

Zapuže 8A, 4275 Begunje Na Gorenjskem
Tel: 040 436 ...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2012
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 360.000 €

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008, sedež pa se nahaja v Radovljici. Ukvarjamo se z mizarstvo. Stranke se na nas lahko obrnejo v kolikor potrebujejo zanesljivega in kakovostnega izvajalca za izdelavo vgradnih omar, spalnic, otroških sob, kuhinj po meri. Pokličite nas in dogovorili se bomo glede izvedbe.


Dnevne sobe

Begunje Na Gorenjskem, Gorenjska

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Minimalistična dnevna soba, klasična dnevna soba, dnevna soba podeželski stil, pohištvo dnevne sobe iveral, pohištvo za dnevno sobo, sedežna garnitura po meri, dnevna soba po meri, mizar za dnevno sobo.

Ponudba
KOPALNICE
Kopalniško pohištvo, kopalniški bloki, kopalniške omarice, kopalniško pohištvo po naročilu, trgovina kopalniškega pohištva.

Ponudba
KUHINJE
Moderna kuhinja po meri, klasična kuhinja, rustikalna kuhinja, lesena kuhinja, prenova kuhinjskega pulta, kuhinjske fronte, izdelava kuhinje, proizvajalec kuhinj.

Ponudba
MASIVNO POHIŠTVO
Masiven les, pohištvo masiva, moderno masivno pohištvo, podeželjsko masivno pohištvo, masivne mize, pohištvo iz masivnega lesa, mizarstvo za masivno pohištvo.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Obdelava lesa, pohištvo po meri iz ultrapasa, furnirano pohištvo, pohitvo po naročilu, ugodna izdelava pohištva, mizarstvo.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo v otroški sobi, mladinska soba po meri, nadstropna postelja v otroški sobi, postelje za otroke, otroška mizica in stolčki, previjalne mize, mladinske sobe po meri, ponudnik otroških sob.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Pohištvo po načrtih, notranja oprema po meri, izdelava pohištva po meri, oprema po meri, mizarstvo za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Zakonska postelja po meri, nočna omarica, omare v spalnici po meri, moderne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, spalnice v masivnem lesu, postelja v omari, spalnica po načrtih, ponudnik spalnic.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Vgradne omare, vgradne omare pri novogradnji, vgradna omara predsoba, vgradna omara predali, vgradne postelje, vgradna omara po naročilu, izkušen mizar.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Begunje Na Gorenjskem , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Zapuže 8A, 4275 Begunje Na Gorenjskem
Ocene
7.4/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Pohištvo po meri, mizarstvo, masivno pohištvo:

Gorenjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo