Prijava v profil

MIZARSTVO MATEJ DRUFOVKA S.P.

MIZARSTVO MATEJ DRUFOVKA S.P., KOJSKO

mizarstvo, izdelava pohištva, pohištvo po meri

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,
odzivnost podjetja

Matej Drufovka
predstavnik podjetja

Podsabotin 18B, 5211 Kojsko
Tel: 041 202...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2018
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 30.000 €

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2018, sedež pa ima v občini Brda. Ukvarjamo se z izdelavo pohištva po meri, pri tem pa uporabljamo kakovostne materiale. V kolikor potrebujete kakovostno pohištvo po meri nas kontaktirajte.


Dnevne sobe

Kojsko, Goriška

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Moderna dnevna soba, klasična dnevna soba po meri, dnevna soba v kmečkem stilu, pohištvo dnevne sobe iveral, pohištvo dnevne sobe, regal za tv, dnevna soba po meri, dobavitelj dnevnih sob.

Ponudba
KOPALNICE
Kopalniško pohištvo, kopalniški bloki, kopalniške omare, izdelava kopalnice, ponudnik kopalniške opreme.

Ponudba
KUHINJE
Moderna kuhinja po naročilu, klasična kuhinja, kmečka kuhinja, lesena kuhinja, novi kuhinjski pult, kuhinjski elementi, montaža kuhinje, proizvajalec kuhinj.

Ponudba
KUHINJSKI PULTI
Kuhinjski pulti po naročilu, kamniti kuhinjski pulti, marmorni kuhinjski pulti, betonski kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz Kerrock-a, leseni kuhinjski pulti, ultrapass kuhinjski pulti, laminat kuhinjski pulti, ugodni pulti za kuhinjo, kuhinjski pulti iz inoxa, montaža pultov za kuhinje, vse za kuhinjske pulte.

Ponudba
LESENE OGRAJE
Lesene balkonske ograje, ograje teak, vodoravna lesena ograja, lesene balustrade, izdelava notranjih in zunanjih lesenih graj, izvajalec lesenih ograj.

Ponudba
LESENE STOPNICE
Oblačenje betonskih stopnic v les, samonosilne lesene stopnice, lesene stopnice s podestom, individualne lesene stopnice, okrogle lesene stopnice, klasične lesene stopnice, lesena ograja za stopnice, podstrešne stopnice, izvedba lesenih stopnic, ponudnik lesenih stopnic.

Ponudba
MASIVNO POHIŠTVO
Masivni les, pohištvo masiva, moderno masivno pohištvo, kmečko masivno pohištvo, masivne mize, pohištvo iz masivnega lesa, mizar za masivno pohištvo.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Lesarske storitve, notranja oprema ultrapas, notranja oprema furnir, pohištvo po meri, leseno pohištvo po meri, izvajalec za pohištvo po meri.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo v otroški sobi, oprema mladinske sobe, miza in postelja v otroški sobi, otroške posteljice, pisalne mize za otroke, previjalne mize, oprema otroške sobe, mizarstvo za otroške sobe.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Pohištvo po načrtih, oprema stanovanja po meri, izdelava pohištva po meri, izdelava pohištva po naročilu, specialist za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Lesena postelja po meri, nočna omarica, spalnice v klasičnem stilu, sodobne spalnice, klasične spalnice, spalnice v masivnem lesu, postelja v omari, spalnica po načrtih, ponudnik spalnic.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Vgradne omare, vgradne omare pri hiši, vgradna omara za oblačila, vgradna omara košare, vgradne postelje, vgradna omara po naročilu, izkušen mizar.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Kojsko , Goriška in v okolici izvajamo:

Podsabotin 18B, 5211 Kojsko
Ocene
7.5/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Mizarstvo, izdelava pohištva, pohištvo po meri:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo