Prijava v profil

MIZARSTVO MAKŠE TOMAŽ MAKŠE S.P.

MIZARSTVO MAKŠE TOMAŽ MAKŠE S.P., NOVO MESTO

mizarstvo, izdelava pohištva po meri, masivno pohištvo

Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Sevnica, Žužemberk,
odzivnost podjetja

Tomaž Makše
predstavnik podjetja

Pristava 20, 8000 Novo mesto
Tel: 041 317...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2011
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Podjetje Tomaž Makše s.p. je na trgu prisotno od leta 2011, sedež pa ima v Novem Mestu. Stranke se na podjetje lahko obrnete v primeru, da iščete zanesljivega mizarja, ki pri svojem delu uporablja kakovostne materiale.


Dnevne sobe

Novo mesto, Slovenija

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Moderna dnevna soba po meri, klasična dnevna soba, rustikalna dnevna soba, dnevna soba MDF, pohištvo za dnevno sobo, sedežna garnitura po meri, dnevna soba po naročilu, mizar za dnevno sobo.

Ponudba
KOPALNICE
Oprema kopalnic, kopalniški bloki, kopalniške omarice, kopalniško pohištvo po naročilu, trgovina kopalniškega pohištva.

Ponudba
KUHINJE
Kuhinjski otok, klasična kuhinja po načrtih, kmečka kuhinja, masivna kuhinja, novi kuhinjski pult, kuhinjski elementi, izris kuhinje, podjetje za kuhinje.

Ponudba
KUHINJSKI PULTI
Pulti za kuhinje po naročilu, kamniti kuhinjski pulti, marmorni kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz betona, kuhinjski pulti iz Kerrock-a, kuhinjski pult iz lesa, ultrapass kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz laminata, najcenejši kuhinjski pulti, profesionalna gostinska oprema iz inoxa, izvedba kuhinjskih pultov, vse za kuhinjske pulte.

Ponudba
LESENE OBLOGE
škatla napušča iz lesa, les na stropu, stena obložena z lesom, oblaganje z lesom, ponudnik lesenih oblog.

Ponudba
LESENE OGRAJE
Vrtne lesene ograje, lesena ograja iroko, ograje iz deščic in stebrčkov, stebri za lesene ograje, izdelava lesenih ograj, podjetje za lesene ograje.

Ponudba
LESENE STOPNICE
Montaža lesa na stopnice, montažne lesene stopnice, lesene stopnice s podestom, lesene stopnice po meri, okrogle lesene stopnice, ravne lesene stopnice, lesene stopniščne ograje, podstrešne stopnice, izvedba lesenih stopnic, izvajalec lesenih stopnic.

Ponudba
MASIVNO POHIŠTVO
Masivni les, oprema iz masivnega lesa, minimalstično masivno pohištvo, rustikalno masivno pohištvo, masivne postelje, masivno pohištvo po meri, mizar za masivno pohištvo.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Mizarske storitve, notranja oprema iz iverala, furnirano pohištvo, pohištvo po meri, spalnica in dnevna po meri, podjetje za pohištvo.

Ponudba
OBNOVA KUHINJE
Barvanje kuhinjskih elementov, zamenjava pulta v kuhinji, menjava okovja, menjava ročajev, zamenjava vrat kuhinje, prenova kuhinje, podjejte za prenovo kuhinje.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo v otroški sobi, oprema mladinske sobe, otroški pograd po meri, otroške posteljice, pisalne mize za otroke, previjalna komoda, otroško pohištvo po meri, mizar za otroške sobe.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Unikatno pohištvo, notranja oprema stanovanja, izdelava pohištva po meri, pohištvo po meri, mizar za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Lesena postelja po meri, nočna omarica, spalniško pohištvo po meri, moderne spalnice, klasične spalnice, masivne spalnice, zložljiva postelja po meri, unikatne spalnice, mizar za spalnice.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Omare po meri, vgradne omare prenova stanovanja, garderobna soba, vgradna omara predali, vgradne postelje, garderobna omara po naročilu, mizarstvo z izkušnjami.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Sevnica, Žužemberk, Jugovzhodna, Slovenija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Novo mesto , Slovenija in v okolici izvajamo:

Pristava 20, 8000 Novo mesto
Ocene
7.9/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Mizarstvo, izdelava pohištva po meri, masivno pohištvo:

Jugovzhodna, Slovenija,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo