Prijava v profil
Za področje

  Tom Brinovec
  predstavnik podjetja

  Dole pri Litiji, Zasavska
  Tel: 0419648...

  Projekti: manjši

  Mizarstvo Brinovec, Dole pri Litiji

  Mizarstvo, Splošno mizarstvo, tesarstvo

  in drugje po Sloveniji

  Smo družinsko podjetje iz okolice Litije. Izdelujemo najrazličnejše izdelk iz masivnega lesa. V največji meri so to hrast, smreka, macesen v manjši meri pa tudi trdi listavci. Izdelujemo predvsem: - lesene nadstreške, -lesene fasade, - pergole, -ute, -vrtne hiške, - masivno leseno pohištvo Z veseljem, se Vam bomo posvetili, da dobite najboljši končni produkt.

  Kje in kaj delamo

  GRADBENA DELA

  Lesene hiše, brunarice
  brunarice, lesene hiške za otroke, okvirna lesena konstrukcija,...
  Ponudba

  STREHE

  Leseni nadstreški
  Lesena nadstrešnica, lesen avtomobilski nadstrešek, nadstrešnica nad teraso, pergola iz lesa, leseni nadstrešek enokapnica, dvokapni leseni nadstrešek, lesena nadstrešnica s polikarbonatom, konzolni leseni nadstrešek, strešne kritine za nadstreške, temeljenje nadstreška, montaža lesenega nadstreška.
  Ponudba

  POHIŠTVO IN OPREMA

  Lesene ograje
  Vse vrste lesenih ograj kot so, stopniščne, balkonske, vrtne, pregradne,... Izdelamo iz katerekoli drevesne vrste in kakršnekoli oblike želite.
  Ponudba
  Lesene stopnice
  Oblačenje kovinskih stopnic v les, samonosilne lesene stopnice, lesene stopnice s podestom, lesene stopnice po meri, ravne lesene stopnice, lesene stopniščne ograje, podstrešne stopnice, izvedba lesenih stopnic, ponudnik za lesene stopnice.
  Ponudba
  Masivno pohištvo
  Masiven les, pohištvo iz masivnega lesa, moderno masivno pohištvo, kmečko masivno pohištvo, masivne jedilne mize, masivno pohištvo po meri, mizarstvo za masivno pohištvo.
  Ponudba
  Mizar, mizarstvo
  Splošno mizarstvo, pohištvo utrapas, notranja oprema furnir, pohištvo po meri, leseno pohištvo po meri, mojster za mizarske storitve.
  Ponudba
  Vrtno pohištvo
  Lesene vrtne garniture, miza za vrt, ležalniki za vrt, leseno vrtno pohištvo, vrtne gugalnice, vrtni stoli, vrtni paviljon, vrtna kuhinja, vrtna oprema, vse za teraso in vrt.
  Ponudba

  ZUNANJA UREDITEV

  Lesene terase, WPC
  Montaža lesene terase, les za terase, terasa iz tikovega lesa, terasa iz lesa cumaru, leseni podi za terase, lesena terasa iz lesa massaranduba, terasa iz sibirskega macesna, les Ipe, deske za teraso, ureditev lesene terase, podjetje za lesene terase.
  Ponudba
  Vrtne hiške, lope
  Lesene vrtne ute, lesene ute, hišice za otroke, vrtni paviljoni, uta za psa, izvajalec za vrtne ute.
  Ponudba

  ZAKLJUČNA DELA

  Lesena fasada
  Lesene fasadne obloge, lesena fasada iz macesna, fasada iz sibirskega macesna, teakova lesena fasada, sanacija lesene fasade, lesena drsna senčila, montaža fasade iz lesa, monter lesenih fasad.
  Ponudba

  V bližini kraja Dole pri Litiji, Zasavska in v okolici izvajamo:

  Kje in kaj delamo

  Mizarstvo, Splošno mizarstvo, tesarstvo:

  Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska.
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo