Prijava v profil

MIZARSTVO BEČAJ ROBERT BEČAJ S.P.

MIZARSTVO BEČAJ ROBERT BEČAJ S.P., LOGATEC

pohištvo po meri, mizarstvo po meri, kuhinje

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika,

Robert Bečaj
predstavnik podjetja

Blekova vas 20, 1370 Logatec
Tel: 041 332...

Velikost ekipe: 6
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2009
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 270.000 €

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2009, sedež pa se nahaja v Logatcu. Podjetje se ukvarja z izdelavo pohištva po meri, ki je izdelano kakovostno. V kolikor potrebujete kakovostno pohištvo, ki je v koraku s trendi nas kontaktirajte.


Dnevne sobe

Logatec, Osrednjeslovenska

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Moderna dnevna soba po naročilu, klasična dnevna soba po meri, dnevna soba v kmečkem stilu, masivna dnevna soba, oprema dnevne sobe, sedežna garnitura po meri, ureditev dnevne sobe, ponudnik dnevnih sob.

Ponudba
KOPALNICE
Oprema kopalnic, kopalniški sestavi, kopalniške omarice, kopalniško pohištvo po meri, mizar za kopalnice.

Ponudba
KUHINJE
Kuhinjski otok, kuhnja po meri v klasičnem stilu, kmečka kuhinja, kuhinja iveral, kuhinjska plošča, kuhinjske fronte, izris kuhinje, izvajalec kuhinj.

Ponudba
KUHINJSKI PULTI
Kuhinjski pulti po naročilu, kamniti kuhinjski pulti, marmorni kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz betona, kerrock kuhinjski pulti, leseni kuhinjski pulti, iveral kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz laminata, ugodni pulti za kuhinjo, kuhinjski pulti iz nerjavečega jekla, vgradnja kuhinjskih pultov, vse za kuhinjske pulte.

Ponudba
MASIVNO POHIŠTVO
Masiven les, notranja oprema masiven les, moderno masivno pohištvo, kmečko masivno pohištvo, masivne postelje, sodobno masivno pohištvo, mizarstvo za masivno pohištvo.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Splošno mizarstvo, notranja oprema iz iverala, pohištvo iz furnirja, pohištvo po meri, ugodna izdelava pohištva, mizarska delavnica.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo v otroški sobi, oprema mladinske sobe, mladinski sestav, zibelka za dojenčka, otroške pisalne mize, previjalna komoda, otroška soba po meri, trgovina za otroške sobe.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Unikatno pohištvo, notranja oprema po meri, izdelava pohištva po meri, izdelava pohištva po naročilu, mizar za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Postelja v spalnici po željah, nočne omarice po želji, omare v spalnici po meri, sodobne spalnice, klasične spalnice, spalnice v masivnem lesu, zložljiva postelja po meri, spalnice po meri, mizar za spalnice.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Vgrajene omare, vgradne omare prenova stanovanja, garderobna soba, vgradna omara košare, vgradne postelje, izdelava vgradne omare po meri, izkušen mizar.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Logatec , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Blekova vas 20, 1370 Logatec
Ocene
7.7/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Pohištvo po meri, mizarstvo po meri, kuhinje:

Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo