Prijava v profil

Mizarstvo Ambrož, Grega Ambrož s.p., Hoče

Mizarstvo

Za področje
  odzivnost podjetja

  Grega Ambrož
  predstavnik podjetja

  Hoče, Podravska
  Tel: 0408328...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2020

  Proizvodnja klasičnega masivnega in ploskovnega pohištva po meri, splošne mizarske storitve.

  Ocene

  1 ocen
  Kje in kaj delamo

  POHIŠTVO IN OPREMA

  Dnevne sobe
  Minimalistična dnevna soba, dnevna soba v klasičnem stilu, dnevna soba v kmečkem stilu, lesena dnevna soba, pohištvo za dnevno sobo, regali za dnevno sobo, dnevna soba po meri, dobavitelj dnevnih sob.
  Ponudba
  Kopalnice
  Pohištvo za kopalnice, kopalniški sestavi, kopalniške omarice, izris kopalniške opreme, ponudnik kopalniškega pohištva.
  Ponudba
  Kuhinje
  Dizajnerska kuhinja po meri, kuhnja po meri v klasičnem stilu, unikatna kuhinja v podeželskem stilu, kuhinja iveral, prenova kuhinjskega pulta, kuhinjske omarice, izris kuhinje, proizvajalec kuhinj.
  Ponudba
  Kuhinjski pulti
  Pulti za kuhinje po meri, granitni kuhinjski pulti, marmorni kuhinjski pulti, betonski kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz Kerrock-a, leseni kuhinjski pulti, ultrapass kuhinjski pulti, laminat kuhinjski pulti, najcenejši pulti za kuhinjo, kuhinjski pulti iz nerjavečega jekla, montaža pultov za kuhinje, ponudniki kuhinjskih pultov.
  Ponudba
  Manjša popravila pohištva
  Popravilo stola, popravilo mize, popravilo rolet, servis vrat, popravilo oken, menjava pipe v kopalnici, manjša popravila pohištva, mizarski servis.
  Ponudba
  Masivno pohištvo
  Masivni les, oprema iz masivnega lesa, minimalstično masivno pohištvo, podeželjsko masivno pohištvo, masivne postelje, masivno pohištvo po meri, mizar za masivno pohištvo.
  Ponudba
  Mizar, mizarstvo
  Mizarske storitve, pohištvo po meri iz ultrapasa, oprema furnir, notranja oprema po meri, pohištvo v dnevnih prostorih, podjetje za pohištvo.
  Ponudba
  Montaža pohištva
  Montaža pohištva IKEA, razstavljanje pohištva, sestavljanje in priklop kuhinje, prevoz pohištva, sestavljanje opreme za trgovine, montiranje kupljenega pohištva, mojster za montiranje pohištva.
  Ponudba
  Obnova kuhinje
  Pleskanje kuhinjskih elementov, menjava pulta v kuhinji, menjava okovja, zamenjava ročajev v kuhinji, menjava kuhinjskih front, obnovitev kuhinje, izvajalec za obnovo kuhinje.
  Ponudba
  Otroške sobe
  Pohištvo v otroški sobi, mladinska soba po meri, mladinski sestav, otroške postelje, otroška mizica in stolčki, previjalna komoda, otroška soba po meri, mizarstvo za otroške sobe.
  Ponudba
  Pohištvo po meri
  Pohištvo po načrtih, notranja oprema po meri, izdelava pohištva po meri, oprema po meri, specialist za pohištvo po meri.
  Ponudba
  Spalnice
  Zakonska postelja po meri, nočne omarice po želji, spalnica po željah, moderne spalnice, klasične spalnice, spalnice v masivnem lesu, postelja v omari, spalnica po načrtih, mizar za spalnice.
  Ponudba
  Vgradne omare
  Omare po naročilu, vgradne omare prenova stanovanja, vgradna omara za oblačila, garderobne omare z drsnimi vrati, vgradne postelje, vgradna omara po naročilu, izkušen mizar.
  Ponudba
  Vrtno pohištvo
  Vrtne sedežne garniture, vrtna miza, vrtni ležalniki, vrtno pohištvo iz ratana, otroške gugalnice, vrtni stoli, vrtni paviljon, vrtna kuhinja, vrtna oprema, vse za teraso in vrt.
  Ponudba

  V bližini kraja Hoče, Podravska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati Mizarstvo Ambrož, Grega Ambrož s.p.?


  9.4
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Mizarstvo:

  Podravska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo