Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Mizarstvo Erik Jurkovnik s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


Mizarstvo Erik Jurkovnik s.p.

MIZARSTVO ERIK JURKOVNIK S.P., ŠOŠTANJ

lesene stopnice, kuhinje, masivno pohištvo

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Erik Jurkovnik
predstavnik podjetja

Ravne 95b, 3325 Šoštanj
Tel: 041 624 ...

Velikost ekipe: 3
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2010
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 140.000 €

Naši izdelki ne stojijo samo po slovenskih domovih, ampak po domovih širom Evrope. Les je dar narave, obdelujemo ga že več kot 30 let. V glavnem smo specializirani za izdelavo kakovostnih lesenih stopnišč, stopniščnih ograj ter ostale notranje opreme za vaš dom - kuhinje po meri, spalnice, garderobne omare itd. Izdelamo vam tudi kakovostne masivne stopnice tudi v kombinaciji z inoxom, steklom, itd.


Začetki našega podjetja, Mizarstva Jurkovnik, segajo v leto 1981, ko smo začeli z izdelavo vseh vrst lesenih izdelkov, katere je zahteval trg. Pred petindvajsetimi leti pa smo naš posel osredotočili predvsem na izdelavo lesenih stopnic.

O Mizarstvu Jurkovnik

Začetki našega podjetja, Mizarstva Jurkovnik, segajo v leto 1981, ko smo začeli z izdelavo vseh vrst lesenih izdelkov, katere je zahteval trg. Pred petindvajsetimi leti pa smo naš posel osredotočili predvsem na izdelavo lesenih stopnic. Naš posel pa se je skozi skoraj trideset let razvijal in tako sedaj uporabljamo predvsem računalniško vodene stroje za izdelavo naših del. Za razvoj in naše trdo delo pa smo prejeli tudi nekaj nagrad, med katerimi je modri znak SQ, od ZdruŽenja Slovenske Kakovosti in Bronasti Ceh od mednarodnega obrtnega sejma v Celju (MOS). Naši izdelki pa ne stojijo samo po Slovenskih domovih, ampak po domovih širom Evrope. Les je dar narave, obdelujemo ga že več kot 30 let.

Dejavnosti

Kuhinje, Lesene hiše, Lesene ograje, Lesene stopnice, Masivno pohištvo, Nadstreški so naše storitve, ki jih izvajamo v krajih Bistrica ob Sotli, Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Radeče, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur pri Celju, Šmarje pri Jelšah.

Mizarstvo Erik Jurkovnik s.p.
Mizarstvo Erik Jurkovnik s.p. je pripravil referenco za področje
10. Jun 2014
zanima me več >
36 ogledov
Mizarstvo Erik Jurkovnik s.p.
Mizarstvo Erik Jurkovnik s.p. je pripravil referenco za področje
10. Jun 2014
zanima me več >
33 ogledov
Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Minimalistična dnevna soba, klasična dnevna soba, dnevna soba v kmečkem stilu, dnevna soba MDF, oprema dnevne sobe, mizar za dnevno sobo.

Ponudba
KOPALNICE
Oprema za kopalnice, kopalniški bloki, kopalniške omarice, ponudnik kopalniškega pohištva.

Ponudba
KUHINJE
Dizajnerska kuhinja po meri, kuhnja po meri v klasičnem stilu, kuhinja po meri v klasičnem stilu, masivna kuhinja, menjava kuhinjskega pulta.

Ponudba
LESENE OGRAJE
Lesene dvoriščne ograje, lesene ograje teak, vodoravna lesena ograja.

Ponudba
LESENE STOPNICE
Oblačenje stopnic v parket, montažne lesene stopnice, dvoramne lesene stopnice.

Ponudba
MASIVNO POHIŠTVO
Masiven les, pohištvo masiva.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Izdelava pohištva, pohištvo po meri iz ultrapasa, oprema furnir, pohitvo po naročilu, ugodno pohištvo za stanovanje, mizar.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo otroške sobe, mladinska soba po meri, miza in postelja v otroški sobi, izdelovalec za otroške sobe.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Pohištvo po naročilu, oprema stanovanja po meri, izdelava pohištva po meri, specialist za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Zakonska postelja po meri, nočne omarice po želji, omare za spalnico, sodobne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, spalnice v masivnem lesu, unikatne spalnice, mizar za spalnice.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Vgradne omare, vgradne omare pri hiši, garderobna vgradna omara, vgradna omara košare.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Gorenjska, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska, Avstrija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Šoštanj , Savinjska in v okolici izvajamo:

Ravne 95b, 3325 Šoštanj
Ocene
8.9/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati Mizarstvo Erik Jurkovnik s.p.?


8.9
odlična ocena podjetja
9
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Lesene stopnice, kuhinje, masivno pohištvo:

Gorenjska, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska, Avstrija,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo