Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija

Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš MIZARSTVO KOS - KOS JOŽE S.P.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


 MIZARSTVO KOS - KOS JOŽE S.P.

MIZARSTVO KOS - KOS JOŽE S.P. , POLŠNIK

-Nadstreški za avtomobile -Nadstreški na teras

odzivnost podjetja

Petra Kos, vodja marketinga in Jože Kos
predstavnik podjetja

Velika Preska 1, 1272 Polšnik
Tel: 041 351 ...

Velikost ekipe: 8
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1991
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 310.000 €

S celostnimi projekti povezovanja izobraževalnih institucij, dobaviteljev, predelovalne industrije in arhitektov ter izobraževanja sodelavcev in naročnikov želimo prispevati k višji kakovosti bivanja v Sloveniji ter s svojim modelom uspešno prodreti na evropski trg.


Mizarstvo Kos smo družinsko podjetje, ki svojim naročnikom, lastnikom hiš, projektantom in javnim institucijam že 25 let ponujamo vrhunske, po meri projektirane in izdelane izdelke iz lesa za opremo zunanjih prostorov.Pri tem največjo pozornost posvečamo željam in potrebam končnega uporabnika naših izdelkov. Le celosten pristop, ki upošteva značilnosti mikro in makro okolja, osebni okus in želje ter življenjski slog, privedejo do izdelkov in projektov, ki dolgoročno izpolnjujejo svoje poslanstvo.Dodano vrednost svojih izdelkov poleg vrhunske, željam in potrebam naročnika prilagojene izdelave, gradimo na povezovanju. Skupaj z dobavitelji, partnerji, projektanti, arhitekti, podjetji v sorodnih panogah, naročniki in lokalnim okoljem si prizadevamo za uresničevanje različnih razvojnih projektov, povezanih z naravo, lesom in urejanjem okolja. Verjamemo namreč, da sta prepletanje znanj in združevanje izkušenj ob spoštovanju tradicije in narave nujna za trajnostni razvoj, ta pa je pogoj za ohranjanje in izboljševanje kakovosti življenja vseh nas. PoslanstvoLastnikom zasebnih hiš in upravljavcem javnih površin ponujamo projektiranje in izvedbo vrhunskih, po meri in željah naročnika zasnovanih izdelkov iz lesa, ustvarjenih s spoštovanjem do tradicije, z upoštevanjem okolja in z vizijo za prihodnost.


Naše reference

Poslanstvo

/

Lastnikom zasebnih hiš in upravljavcem javnih površin ponujamo projektiranje in izvedbo vrhunskih, po meri in željah naročnika zasnovanih izdelkov iz lesa, ustvarjenih s spoštovanjem do tradicije, z upoštevanjem okolja in z vizijo za prihodnost.

Vizija

/

S celostnimi projekti povezovanja izobraževalnih institucij, dobaviteljev, predelovalne industrije in arhitektov ter izobraževanja sodelavcev in naročnikov želimo prispevati k višji kakovosti bivanja v Sloveniji ter s svojim modelom uspešno prodreti na evropski trg.

Kje in kaj delamo


V bližini kraja Polšnik , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

LESENA FASADA
Fasada oblečena v les, fasada iz macesnovega lesa, prezračevana fasada sibirski macesen, teakova lesena fasada, prenova lesene fasade, polkne.
Ponudba
LESENE OGRAJE
Panelne lesene ograje, lesena ograja smreka, lesena ograja iz hlodov.
Ponudba
LESENI NADSTREŠKI
Lesena nadstrešnica, nadstrešek za avto, nadstrešnica nad teraso, pergola.
Ponudba
VRTNE HIŠKE, LOPE
Vrtne hiše po meri, montažne lope.
Ponudba
Dela izvajamo tudi v regijah: Pomurska, Podravska, Koroška, Savinjska, Zasavska, Spodnjeposavska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-kraška, Goriška, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.


Pošlji povpraševanje >

Velika Preska 1, 1272 Polšnik

Ocene strank

Zakaj izbrati MIZARSTVO KOS - KOS JOŽE S.P. ?10
odlična ocena podjetja
27
let tradicije in izkušenj
preverjen TRR

Kje in kaj delamo

-Nadstreški za avtomobile -Nadstreški na teras:

Pomurska,
Podravska,
Koroška,
Savinjska,
Zasavska,
Spodnjeposavska,
Jugovzhodna,
Slovenija,
Osrednjeslovenska,
Gorenjska,
Notranjsko-kraška,
Goriška,
Obalno-kraška,