Prijava v profil

Mizarski servis 5ek, Primož Petek s.p., Frankolovo

mizarstvo, pohištvo po meri, spalnice

Za področje
  odzivnost podjetja

  Primož Petek
  predstavnik podjetja

  Frankolovo, Savinjska
  Tel: 0408725...

  Projekti: manjši
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Z bogatimi izkušnjami lahko zagotavljamo storitve na visoki ravni kakovosti. Vsa dela izvedemo hitro in kvalitetno ob upoštevanju vaših individualnih želja po delih. Naši zaposleni so pripravljeni izpolniti vsa vaša pričakovanja. Zaupajte nam in se prepričajte o naši strokovnosti. Na voljo smo vam.

  Ocene
  Kje in kaj delamo

  POHIŠTVO IN OPREMA

  Dnevne sobe
  Pohištvo dnevne sobe po naročilu, klasična dnevna soba, dnevna soba v kmečkem stilu, masivna dnevna soba, pohištvo dnevne sobe, sedežna garnitura po meri, ureditev dnevne sobe, mizarstvo za dnevno sobo.
  Ponudba
  Kopalnice
  Oprema za kopalnice, kopalniški bloki, kopalniške omare, izris kopalniške opreme, ponudnik kopalniškega pohištva.
  Ponudba
  Kuhinje
  Dizajnerska kuhinja po meri, klasična kuhinja po načrtih, unikatna kuhinja v podeželskem stilu, masivna kuhinja, kuhinjska plošča, kuhinjska napa, montaža kuhinje, proizvajalec kuhinj.
  Ponudba
  Manjša popravila pohištva
  Popravilo stola, popravilo mize, popravilo rolet, popravilo vrat, popravilo oken, menjava pipe v kopalnici, manjša popravila pohištva, mizarski servis.
  Ponudba
  Mizar, mizarstvo
  Obdelava lesa, notranja oprema ultrapas, furnirano pohištvo, pohištvo po meri, pohištvo v dnevni sobi, izvajalec za pohištvo po meri.
  Ponudba
  Montaža pohištva
  Sestavljanje pohišta IKEA, razstavljanje pohištva, montaža kuhinje, dostava in sestavljanje pohištva, montrianje trgovinske opreme, montiranje kupljenega pohištva, izvajalec za montažo pohištva.
  Ponudba
  Obnova kuhinje
  Prebarvanje kuhinje, menjanje kuhinjskega pulta, menjava pantov, menjava ročajev, menjava kuhinjskih front, obnova kuhinje, izvajalec za obnovo kuhinje.
  Ponudba
  Otroške sobe
  Pohištvo v otroški sobi, mladinska soba po meri, mladinski sestav, zibelka za dojenčka, pisalne mize za otroke, previjalne mize, oprema otroške sobe, mizarstvo za otroške sobe.
  Ponudba
  Pohištvo po meri
  Unikatno pohištvo, oprema stanovanja po meri, izdelava pohištva po meri, izdelava pohištva po naročilu, ponudnik pohištva po naročilu.
  Ponudba
  Spalnice
  Postelja za spalnico po meri, nočne omarice po želji, spalniško pohištvo po meri, moderne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, masivne spalnice, zložljiva postelja po meri, unikatne spalnice, izvajalec za spalnice.
  Ponudba
  Vgradne omare
  Vgradne omare po meri, vgradne omare pri novogradnji, vgradna omara za oblačila, vgradna omara košare, vgradne postelje, izdelava vgradne omare po meri, mizarstvo z izkušnjami.
  Ponudba

  V bližini kraja Frankolovo, Savinjska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati Mizarski servis 5ek, Primož Petek s.p.?


  8.6
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Mizarstvo, pohištvo po meri, spalnice:

  Savinjska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo