Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Mg montažno mizarstvo Martin Grilc s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


MG MONTAŽNO MIZARSTVO MARTIN GRILC S.P.

MG MONTAŽNO MIZARSTVO MARTIN GRILC S.P., KRANJSKA GORA

izdelava in montaža lastnega pohištva

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič,
odzivnost podjetja

Martin Grilc
predstavnik podjetja

Podkoren 83, 4280 Kranjska Gora
Tel: 031 371 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2008
Okvirni prihodki 2015: 70.000 €

Če iščete izkušene in zanesljive mizarje, ste na pravem naslovu. Podjetje Mg montažno mizarstvo Martin Grilc s.p. vam nudi izdelavo in montažo kuhinj po naročilu, spalnic, otroških sob in drugega notranjega pohištva po meri. Svoje storitve opravljajo na območju Gorenjske regije, kjer so znani po svoji kvaliteti.


Dnevne sobe

Kranjska Gora, Gorenjska

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Moderna dnevna soba po naročilu, klasična dnevna soba, dnevna soba v kmečkem stilu, pohištvo dnevne sobe iveral, pohištvo dnevne sobe, regali za dnevno sobo, ureditev dnevne sobe, mizarstvo za dnevno sobo.

Ponudba
KUHINJE
Kuhinjski otok, klasična kuhinja, kuhinja kmečki stil, masivna kuhinja, novi kuhinjski pult, kuhinjska napa, kuhinje po naročilu, izvajalec kuhinj.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Splošno mizarstvo, pohištvo po meri iz ultrapasa, notranja oprema furnir, pohištvo po skici, priznana mizarska delavnica, podjetje za pohištvo.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Unikatno pohištvo, oprema stanovanja po meri, izdelava pohištva po meri, izdelava pohištva po naročilu, mizarstvo za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Postelja v spalnici po željah, nočna omarica, omare za spalnico, moderne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, spalnice v masivnem lesu, zložljiva postelja po meri, spalnice po meri, izvajalec za spalnice.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Vgradne omare, vgradne omare pri novogradnji, vgradna omara predsoba, vgradna omara predali, vgradne postelje, izdelava vgradne omare po meri, izkušen mizar.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Kranjska Gora , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Podkoren 83, 4280 Kranjska Gora
vse ocene
Kje in kaj delamo

Izdelava in montaža lastnega pohištva:

Gorenjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo