Prijava v profil
METALMONT jeklene konstrukcije d.o.o.

METALMONT JEKLENE KONSTRUKCIJE D.O.O., MURSKA SOBOTA

kovinske konstrukcije, izdelava in montaža kovinskih nadstreškov, izdelava in montaža kovniskih ograj

in drugje po Sloveniji

Anton Casar
predstavnik podjetja

Plese 9, 9000 Murska Sobota
Tel: 041 641...

Velikost ekipe: 5
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 1992
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 510.000 €

Glavna dejavnost našega podjetja METALMONT d.o.o., je izdelava in montaža praktično vseh vrst kovniskih konstrukcij in ključavničarskih izdelkov. V prodajnem programu imamo: izdelavo in montažo kovinskih konstrukcij, za avtomobile, terase, izdelavo in montažo kovinskih konstrukcij (hale, telovadnice itd), izdelava in montaža kovinskih ograj, izdelava in montaža stopniščnih ročajev, strankam pa smo na voljo tudi za izdelavo in montažo kovinskih reklamnih stolpov. Podjetje je prepoznavno po natančno ter korektno izvedenih kovinasrkih izdelkih pa tudi po izpolnjevanju obveznosti do naših kupcev, dobaviteljev in ostalih sodelujočih.

Kje in kaj delamo

KOVINARSKA DELA

KOVINSKE KONSTRUKCIJE
Jeklene konstrukcije, aluminijaste konstrukcije, inox konstrukcije, jekleni objekti, pisarne jeklene konstrukcije, športni objekti iz jekla, jekleni podesti, izdelava jeklenih kostrukcij, izvajalec jeklenih konstrukcij.

Ponudba
KOVINSKE OGRAJE
Hišne ograje, gabioni, ograje iz perforirane pločevine, cevne ograje, sodobne ograje, klasične ograje, rustikalne ograje, ograje dvorišča, ograje na balkonu, ograje na stopnicah, podjetje za ograje.

Ponudba
KOVINSKE STOPNICE
Notranje kovinske stopnice, kovinske stopnice od zunaj, ravne kovinske stopnice, kovinske stopnice v L, kovinske stopnice na U, enoramne kovinske stopnice, dvoramne kovinske stopnice, okrogle kovinske stopnice, stopnice v steni, monter kovinskih stopnic.

Ponudba
KOVINSKI NADSTREŠKI
Avtomobilski nadstreški, nadstreški za terase, nadstrešek za vhod, industrijski nadstreški, samostoječi nadstrešek, enostransko vpeti nadstrešek, nadstrešek s polikarbonatom, stekleni nadstrešek, ponudnik kovinskih nadstreškov.

Ponudba
OBDELAVA KOVIN
Preoblikovanje kovine, varjenje aluminija, jeklene konstrukcije, rezanje kovine, dobra kovinska nadstrešnica, izvajalec za kovinska dela.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Lendava, Ljutomer, Murska Sobota, Radenci, Podravska, Pomurska, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Murska Sobota , Pomurska in v okolici izvajamo:

Plese 9, 9000 Murska Sobota
Kje in kaj delamo

Kovinske konstrukcije, izdelava in montaža kovinskih nadstreškov, izdelava in montaža kovniskih ograj :

Podravska, Pomurska, Savinjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo