Prijava v profil
MERZEL FRANC S.P. SOBOSLIKARSTVO - FASADERSTVO

MERZEL FRANC S.P. SOBOSLIKARSTVO - FASADERSTVO, TRBOVLJE

slikopleskarstvo, fasaderstvo, fasade, izdelava fasade, barvanje fasade, dekorativni ometi, slikanje sten, barvanje sten in stropov

Hrastnik, Trbovlje, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Franc
predstavnik podjetja

Knezdol 42A, 1420 Trbovlje
Tel: 041 757...

Velikost ekipe: 10
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1993
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Naše podjetje MERZEL FRANC S.P. je že od leta 1993 eno izmed vodilnejših podjetij na slovenskem trgu, katero se ukvarja z izvedbo slikopleskarskih ter fasaderskih del. Strankam pomagamo pri barvanju sten in stropov v prostoru, izvedbi izolacije sten, nudimo barvanje in izvedbo izolacije fasade, izvedbo dekorativnih ometov, kitanje sten in stropov, lepljenje tapet, seveda pa imamo v naši ponudbi še veliko več drugih slikopleskarskih in fasaderskih del. Dobra izvedba fasade je bistvenega pomena, saj predstavlja dolgoročno investicijo v katero se vam splača vložiti. Tukaj pa nastopi naša vloga- smo več kot odlični mojstri in izdelovalci fasad, ki poskrbijo da je vaša naložba v fasado varna in natančna.


Laminati

Trbovlje, Zasavska

Kje in kaj delamo

TALNE OBLOGE

LAMINATI
Polaganje laminatnih tal, polaganje laminata po celotni hiši, laminat na klik v hiši, polaganje laminatov, podjetje za polaganje laminata.

Ponudba
PARKETARSTVO
Osvežitev parketa z lakiranjem in brušenjem, polaganje izgotovljenega parketa, polaganje kant parketa, lepljenje masivnega parketa, polaganje klasičnega parketa, polaganje parket letev, oljenje parketa, obnova parketa, parketarski mojster.

Ponudba
POLAGANJE PARKETA
Polaganje parketa z lepljenjem, polaganje na klik, polaganje parketa na estrih, polaganje gotovega parketa, polaganje na vse podlage, priznano parketarstvo.

Ponudba
TALNE OBLOGE
VINILNE TALNE OBLOGE
Dela izvajamo tudi v krajih: Hrastnik, Trbovlje, Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Trbovlje , Zasavska in v okolici izvajamo:

Knezdol 42A, 1420 Trbovlje
Ocene
8.8/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati MERZEL FRANC S.P. SOBOSLIKARSTVO - FASADERSTVO?


8.8
odlična ocena podjetja
27
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Slikopleskarstvo, fasaderstvo, fasade, izdelava fasade, barvanje fasade, dekorativni ometi, slikanje sten, barvanje sten in stropov:

Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo