x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš MERZEL FRANC S.P. SOBOSLIKARSTVO - FASADERSTVO

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  MERZEL FRANC S.P. SOBOSLIKARSTVO - FASADERSTVO

  MERZEL FRANC S.P. SOBOSLIKARSTVO - FASADERSTVO, TRBOVLJE

  slikopleskarstvo, fasaderstvo, fasade, izdelava fasade, barvanje fasade, dekorativni ometi, slikanje sten, barvanje sten in stropov

  Hrastnik, Trbovlje, in drugje po Sloveniji

  Franc
  predstavnik podjetja

  Knezdol 42A, 1420 Trbovlje
  Tel: 041 757 ...

  Velikost ekipe: 10
  Projekti: manjši, srednji in veliki
  Ustanovitev: 1993
  TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

  Naše podjetje MERZEL FRANC S.P. je že od leta 1993 eno izmed vodilnejših podjetij na slovenskem trgu, katero se ukvarja z izvedbo slikopleskarskih ter fasaderskih del. Strankam pomagamo pri barvanju sten in stropov v prostoru, izvedbi izolacije sten, nudimo barvanje in izvedbo izolacije fasade, izvedbo dekorativnih ometov, kitanje sten in stropov, lepljenje tapet, seveda pa imamo v naši ponudbi še veliko več drugih slikopleskarskih in fasaderskih del. Dobra izvedba fasade je bistvenega pomena, saj predstavlja dolgoročno investicijo v katero se vam splača vložiti. Tukaj pa nastopi naša vloga- smo več kot odlični mojstri in izdelovalci fasad, ki poskrbijo da je vaša naložba v fasado varna in natančna.


  Laminati

  Trbovlje, Zasavska

  Kje in kaj delamo

  TALNE OBLOGE

  LAMINATI
  Polaganje laminatnih tal, polaganje laminata po celotni hiši, laminat na klik v hiši, polaganje laminatov, podjetje za polaganje laminata.

  Ponudba
  PARKETARSTVO
  Osvežitev parketa z lakiranjem in brušenjem, polaganje izgotovljenega parketa, polaganje kant parketa, lepljenje masivnega parketa, polaganje klasičnega parketa, polaganje parket letev, oljenje parketa, obnova parketa, parketarski mojster.

  Ponudba
  POLAGANJE PARKETA
  Polaganje parketa z lepljenjem, polaganje na klik, polaganje parketa na estrih, polaganje gotovega parketa, polaganje na vse podlage, priznano parketarstvo.

  Ponudba
  TALNE OBLOGE
  VINILNE TALNE OBLOGE
  Dela izvajamo tudi v krajih: Hrastnik, Trbovlje, Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Trbovlje , Zasavska in v okolici izvajamo:

  Knezdol 42A, 1420 Trbovlje
  Ocene
  8.7/10
  vse ocene
  vse ocene
  Zakaj izbrati MERZEL FRANC S.P. SOBOSLIKARSTVO - FASADERSTVO?


  8.7
  odlična ocena podjetja
  26
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Slikopleskarstvo, fasaderstvo, fasade, izdelava fasade, barvanje fasade, dekorativni ometi, slikanje sten, barvanje sten in stropov:

  Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo