Prijava v profil

MELU MIZARSTVO, D.O.O.

MELU MIZARSTVO, D.O.O., LUČE

Mizarstvo, notranja vrata, stenske obloge

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, in drugje po Sloveniji

Alojz Selišnik
predstavnik podjetja

Raduha 56, 3334 Luče
Tel: 03 839 ...

Velikost ekipe: 35
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1933
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 1.910.000 €

Izdelujemo lesena vrata po naročilu, posvetimo se prav vsakemu kupcu posebej, ta pa si poleg željenega izgleda lahko izbere tako standardne, kot tudi nadstandardne dimenzije in izvedbo vrat. Klasični izvedbi vrat se pridružujejo dvokrilna, nihajna, drsna vrata, vrata z možnostjo odpiranja v podboj, stenske obloge in sistemi stena-vrata. Velika je tudi izbira drevesnih vrst, pestrost le-teh se razlikuje glede na izbrano kolekcijo. Mizarstvo MELU sledi trajnostni politiki. Skrb za kvaliteto se prične že v fazi rasti, saj se lahko le iz zdravega drevesa proizvede zares kvaliteten končni izdelek, zato so naša vrata izdelana izključno iz slovenskega lesa lokalnih ponudnikov. V okviru varovanja okolja smo v mizarstvu Melu zmanjšali odpad in uvedli zaprt proizvodnji sistem, kar pomeni, da iz odpadnega lesa nastajajo stranski produkti - peleti in briketi, kateri so namenjeni ogrevanju obratov in prodaji. V želji po doseganju vrhunske kvalitete smo odprli tudi žagarstvo - Melu Prima. Tako naša proizvodnja poteka vse od hloda do končnega izdelka, kar nam omogoča maksimalen nadzor nad kvaliteto skozi celoten proizvodni proces.


Dobava in montaža vrat sta možni po celotni Sloveniji, prisotni pa smo tudi na tujem tržišču. Največ naših strank prihaja iz Nemčije in Avstrije, izvoz nam predstavlja kar 90% trga.
Nekaj naših referenc: Grad Otočec, Hotel Ritz Carlton v Dublinu, Hotel Peter II. v Moskvi

Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

MONTAŽA VRAT
NOTRANJA VRATA
notranja lesena masivna vrata z vidnimi ali skritimi podboji, montaža lesenih vrat.

Ponudba

POHIŠTVO IN OPREMA

LESENE OBLOGE
lesne plošče na stropu, lesne plošče za stene, lesena stena, ponudnik lesenih oblog.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Luče , Savinjska in v okolici izvajamo:

Raduha 56, 3334 Luče
Ocene
8.8/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati MELU MIZARSTVO, d.o.o.?


8.8
odlična ocena podjetja
87
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Mizarstvo, notranja vrata, stenske obloge:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo