Prijava v profil
Matej Bitenc s.p.

MATEJ BITENC S.P., MARIBOR

gradbeni nadzor pri gradnji hiš in drugih objektov

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, in drugje po Sloveniji

Matej Bitenc
predstavnik podjetja

Roška ulica 11A, 2000 Maribor
Tel: 051 698...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2011
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 200.000 €

Nudimo gradbeni nadzor na gradbišču. Obseg nadzora je odvisen od dogovora, pri čemer svetujemo celovito izbiro gradbenega nadzora s stalno prisotnostjo na gradbišču.Predvsem nadziramo najpomembnejši del pri gradnji hiše, gradbeno konstrukcijo. Poleg nadziranja izvedbe armature, betona in drugih nosilnih elementov, vključno s konstrukcijo strehe, pregledujemo gradbene detajle. Pozorni smo na izvedbo izolacije temeljne plošče, naš gradbeni nadzor pa zajema tudi druge aspekte kot so hidroizolacija.Prisotni smo pri vodenju knjige obračunskih izmer in med gradnjo hiše spremljamo, ali se izvaja v skladu z načrtom arhitekta ali projektanta.Prav tako smo izvedenci za 3D vizualizacije. S fotorealističnimi 3D vizualiazcijami , vam lahko izdelamo boljši prikaz za predstavo vaše nove hiše, še preden jo zgradite. Z 3D prikazi se lahko igonete kasnejšemu spreminjanju in podražitvi projekta, saj prikažemo vse detajlne in tudi realistične končne materiale. Poleg renderjev in montaž nudimo tudi animacije.

Zaposleni

Podjetje vodi Matej BITENC univ.dipl.inž.grad. z licenco G-3063, ki lahko nastopa kot odgovorni vodja del in odgovorni vodja gradbišča za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte, prav tako pa pri gradnji objekta lahko izvaja dela kot odgovorni nadzornik za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte, torej enodružinske hiše in večje objekte.

Stanovanjska hiša Radvanje © Matej Bitenc s.p.

Stanovanjska hiša Radvanje

Izdelava PGD in vizualiazcij za stanovanjsko hišo v Radvanju.

Proizvodno-poslovna hala © Matej Bitenc s.p.

Proizvodno-poslovna hala

Izdelava PZI projekta in vizualizacija poslovno-proizvodne hale.

Kje in kaj delamo

PROJEKTIRANJE

3D VIZUALIZACIJA, RENDERJI
Renderji, rendering, 3D model, arhitekturna animacija, shematski renderji, realistična predstavitev, montaža 3D hiše na fotografijo.

Ponudba
ARHITEKTI, ARHITEKTURA
Projektna dokumentacija, projekt za izvedbo, arhitekturni projekt, rekonstrukcija hiše, PID, notranja oprema, tipski načrti hiše, rušitveni načrt, idejna zasnova stanovanja, arhitekturni načrti, arhitekt.

Ponudba
GRADBENI NADZOR
Nadzor gradenj, pregled armature in betona, optimizacija cene gradnje, pregled dela izvajalcev, nadzor nad gradbenimi izvajalci.

Ponudba
GRADBENO DOVOLJENJE
Vodilna mapa projekta, arhitektura hiše, elaborat hrupa, izjava statika, dokumentacija za gradbeno dovoljenje, arhitekt za gradbeno dovoljenje.

Ponudba
PROJEKTIRANJE, PROJEKTANT
Vodenje projektiranja, vodilna mapa, projekt za gradbeno dovoljenje, projekt izvedenih del, gradnja hiše.

Ponudba
PZI - PROJEKT ZA IZVEDBO
Vodilna mapa, opažni in armaturni načrt, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij, projekt PZI, arhitekt za PZI.

Ponudba
VODJA GRADNJE, VODJA GRADBIŠČA
Managment gradbenega projekta, usklajevanje izvajalcev.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Koroška, Podravska, Pomurska, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Maribor , Podravska in v okolici izvajamo:

Roška ulica 11A, 2000 Maribor
Zakaj izbrati Matej Bitenc s.p.?


9
odlična ocena podjetja
9
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Gradbeni nadzor pri gradnji hiš in drugih objektov:

Koroška, Podravska, Pomurska, Savinjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo