Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Martinjak IKP d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


MARTINJAK IKP D.O.O.

MARTINJAK IKP D.O.O., KOMENDA

Obdelava kovin

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika,

Martin
predstavnik podjetja

Suhadole 32A, 1218 Komenda
Tel: 04127377...

Velikost ekipe: 7
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 2008
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo za izdelavo raznovrstnih kovinskih izdelkov, vključno s prašnim barvanjem. Prisluhnemo strankinim željam, kvalitetna izvedba, hitra odzivnost in kratek rok izdelave.


HE
Helena J. je podal oceno za Martinjak IKP d.o.o.
23. Oct 2018

Izdelava kovinskih ramp za kolesa - fiksiranje na obstoječe kamnite stopnice

+ Pri ogledu smo se skupaj dogovorili za najboljšo možnost izvedbe; po prvotni izvedbi so prišli v kratkem ponovno, ker izvedena varianta ni bila natančno po dogovoru in ni ni bila optimalna. Dodatno so brezplačno učvrstili še ključavnico na vhodnih vratih in za zmerno ceno še neko dodatno delo v hiši.

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:

Inox nadstrešnice

Komenda, Osrednjeslovenska

Kje in kaj delamo

KOVINARSKA DELA

INOX NADSTREŠNICE
Nerjaveče konstrukcije, nerjaveči avtomobilski nadstrešek, rostfrei stopnice, obdelava inoxa, ponudnik nadstreškov.

Ponudba
INOX OGRAJE
Inox ograje za balkon, stopniščne inox ograje, peskanje inox ograje, steklene inox ograje, alu - inox ograje, ponudnik inox ograj.

Ponudba
INOX STOPNICE
KOVINSKE KONSTRUKCIJE
Konstrukcije iz jekla, konstrukcije iz aluminija, konstrukcije iz inoxa, jeklene proizvodnje hale, jekleni poslovni objekti, jekleni športni objekti, jekleni podesti, izdelava jeklenih kostrukcij, izvajalec jeklenih konstrukcij.

Ponudba
KOVINSKE OGRAJE
Hišne ograje, košare s kamni, perforirana pločevina, ograje iz devi, moderne ograje, ograje klasični stil, rustikalne ograje, ograje dvorišča, ograje na balkonu, ograje za stopnice, ponudnik ograj.

Ponudba
KOVINSKE STOPNICE
Notranje kovinske stopnice, kovinske stopnice od zunaj, ravne kovinske stopnice, L kovinske stopnice, kovinske stopnice črka U, enoramne kovinske stopnice, stopnice s podestom, kovinske stopnice v krogu, plavajoče stopnice, izvajalec za kovinske stopnice.

Ponudba
KOVINSKI NADSTREŠKI
Nadstrešek za avtomobile, nadstreški nad teraso, nadstrešnica nad vhodom, industrijski nadstreški, nadstrešek na stebrih, enostransko vpeti nadstrešek, nadstrešek s polikarbonatom, stekleni nadstrešek, izvajalec kovinskih nadstreškov.

Ponudba
KOVINSKO POHIŠTVO
OBDELAVA KOVIN
Obdelovanje kovine, izdelava aluminijastih konstrukcij, montaža jeklenih konstrukcij, žaganje kovine, montaža in izdelava ograje, ključavničarski izvajalec.

Ponudba
PRAŠNO BARVANJE
Prašno barvanje kovine, vroče pocinkanje, čiščenje s finim peskanjem, prašno barvanje in lakiranje, ponudnik prašnega barvanja.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Komenda , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Suhadole 32A, 1218 Komenda
Ocene
9.8/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati Martinjak IKP d.o.o.?


9.8
odlična ocena podjetja
11
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Obdelava kovin:

Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo