Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš DIMTECH dimnikarstvo, Martin Šlebir s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


DIMTECH DIMNIKARSTVO, MARTIN ŠLEBIR S.P.

DIMTECH DIMNIKARSTVO, MARTIN ŠLEBIR S.P., TRZIN

dimnikar, dimnikarske storitve, dimniki, čiščenje dimnikov, sanacija dimnikov, redni in izredni letni pregledi dimnikov, strokovni pregledi dimnikov i

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika,

Martin
predstavnik podjetja

Za hribom 22, 1236 Trzin
Tel: 031 224 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2017
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Iščete morda zanesljivih mojstrov dimnikarjev? Potem dovolite, da se vam na kratko predstavimo. Naše podjetje z lokacijo v Trzinu se v tamkajšnji okolici ukvarja z izvedbami storitev: sanacije dimnika, sanacije dimniških kap, čiščenje dimnika in dimniških kap, kemično, mehansko čiščenje kurilnih peči, prezračevalnih sistemov, opravljamo redne letne strokovne preglede z izdajo strokovnega mnenja bodisi po naročilu inšpekcijske službe ali po naročilu uporabnika. Drage stranke, poskrbite, da bodo vaši dimniki redno in v redu očiščeni ter da se zavarujete pred morebitnim vžigom.


JE
Jernej Z. je podal oceno za DIMTECH dimnikarstvo, Martin Šlebir s.p.
10. Jun 2018

Čiščenje dimnika

+ Izvajalec se je držal dogovorjenega roka, opravil korektno in za sabo lepo počistil, s storitvijo sem zadovoljen. JZupančič

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:

Dimnikarstvo

Trzin, Osrednjeslovenska

Kje in kaj delamo

VZDRŽEVALNA IN DRUGA DELA

DIMNIKARSTVO
Redno mehansko čiščenje peči, čiščenje dimovoda, redno čiščenje zračnika, letni pregled peči, pregled dimnika s tuljavo, meritev izpustov, hitro čiščenje dimnikov, podjetje za dimnikarstvo.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Trzin , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Naše dejavnosti
Dimnikarstvo
Za hribom 22, 1236 Trzin
Ocene
9.3/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati DIMTECH dimnikarstvo, Martin Šlebir s.p.?


9.3
odlična ocena podjetja
Kje in kaj delamo

Dimnikar, dimnikarske storitve, dimniki, čiščenje dimnikov, sanacija dimnikov, redni in izredni letni pregledi dimnikov, strokovni pregledi dimnikov i:

Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo