Prijava v profil

MARINA ARKHIPOVA S.P.

MARINA ARKHIPOVA S.P., KOPER

Kuhinjski pulti, obnova kuhinje, zamenjava pulta

Izola, Koper, Piran - Pirano, Portorož, Sežana, in drugje po Sloveniji

Marina Arkhipova
predstavnik podjetja

Ferrarska ulica 8, 6000 Koper
Tel: 064 180...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2015
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Izdelujemo sodobni kuhinjski pulti KITOP iz kvarca po ugodni ceni. Zamenjava starega kuhinjskega pulta v treh korakih. Hitro. Kvalitetno. Poceni. Tehnični kamen je idealen material za uporabo v kuhinjah in kopalnicah. Možnost rezanja na pultu iz kvarca brez poškodb, lahko postavite vročo ponev, kvarc vzdrži temperature do 150 stopinj.

Blagovna znamka KITOP je rezultat dolgoletnih izkušenj proizvodnje različnih izdelkov iz kvarca. Ker vemo, da so takšni pulti najbolj optimalna rešitev v kuhinji, našim strankam ne predlagamo drugih delovnih površin.Kuhinjski pulti iz kvarca so praktično neuničljivi - ne vpijajo tekočin, odporni na madeže od vina, limoninega soka.

Damir, Koper: "Pri Kitop sem naročil kuhinjski pult iz kamna. Kaj naj rečem... osebni pristop družinskega podjetja je tisto kar ne moreš dobiti pri večjih podjetjih. Njihova natančnost pri izdelovanju izdelka, meritvami, spoštovanje do mojega doma ter končni izdelek je hvale vreden. Kljub temu da je moja žena sprva bila proti spremembam v kuhinji, saj se ji je zdelo da bo to veliko umazanega dela, je zdaj presrečna v svoji kuhinji. V parih dneh je vse bilo narejeno in ugrajeno pa še boljše kot sem si mislil. Misija uspela, vsi srečni. Kitop toplo priporočam vsem ki si želite imeti kamniti pult in ga ne preplačati. Dobili boste kvalitetno delo in več kot ste pričakovali za zmeren denar."

Ocene
9.9/10
vse ocene
Kuhinjski pult za novo kuhinjo © Marina Arkhipova s.p.

Kuhinjski pult za novo kuhinjo

Smo kupili kuhinjo v IKEA in potrebovali smo kuhinjski pult iz tehničnega kamna v širini 64 cm. Ce bi ga narocili v IKEA bi bila cena okoli 3000 euro...

Zamenjava pulta © Marina Arkhipova s.p.

Zamenjava pulta

Zelo profesionalno in korektno: tako kot smo se dogovorili, tako je veljalo: v zelo kratkem času so prišli izmerit, montirali so v dogovorjenem dnevu...

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

KOPALNICE
Pohištvo za kopalnice, kopalniški bloki, kopalniške omarice, mizar za kopalnice.

Ponudba
KUHINJE
Moderne kuhinje, kuhnja po meri v klasičnem stilu, kuhinja po meri v klasičnem stilu, kuhinja iveral, prenova kuhinjskega pulta, izvajalec kuhinj.

Ponudba
KUHINJSKI PULTI
Kuhinjski pulti po naročilu, kuhinjski pulti iz kamna, kuhinjski pulti iz marmorja, kuhinjski pulti iz umetnega kamna, kerrock kuhinjski pulti, leseni kuhinjski pulti, iveral kuhinjski pulti, laminat kuhinjski pulti, ugodni pulti za kuhinjo, kuhinjski pulti iz inoxa, vgradnja kuhinjskih pultov, ponudniki kuhinjskih pultov.

Ponudba
OBNOVA KUHINJE
Prebarvanje kuhinje, menjava pulta v kuhinji, menjava vodil predalov, novi ročaji v kuhinji, zamenjava vrat kuhinje, obnova kuhinje, izvajalec za obnovo kuhinje.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Izola, Koper, Piran - Pirano, Portorož, Sežana, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Hrvaška, Italija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Koper , Obalno-kraška in v okolici izvajamo:

Ferrarska ulica 8, 6000 Koper
Zakaj izbrati Marina Arkhipova s.p.?


9.9
odlična ocena podjetja
5
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Kuhinjski pulti, obnova kuhinje, zamenjava pulta:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Hrvaška, Italija,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo