Prijava v profil
Za področje
  odzivnost podjetja

  m2plus
  predstavnik podjetja

  Maribor, Podravska
  Tel: 0417777...

  Projekti: manjši
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  m2 plus, zaključna gradbena dela d.o.o., Maribor

  keramičarstvo, polaganje kamna, polaganje klinkerja

  in drugje po Sloveniji

  Iskanje zanesljivega in vrhunskega izvajalca talnih oblog in zaključnih del je v današnjem svetu lahko zahtevna naloga. Vendar ne skrbite! Ekipa strokovnjakov na tem področju je pod imenom m2plus združila svoje spretnosti in znanje, da bi vam zagotovila najboljše možne storitve v želenem časovnem okviru. Z vami se bomo dogovorili za sestanek, ocenili vaš objekt in vam ponudili najprimernejšo rešitev za vaše zahteve. Ne glede na to, ali se želite z nami povezati prek telefonskega klica ali s klikom na gumb, smo vam vedno na voljo za pomoč. www.m2plus.si

  Ocene

  2 ocen
  Kje in kaj delamo

  GRADBENA DELA

  Prenova kopalnice
  Adaptacija kopalnice, prenova stranišča, prenovitev sanitarij, načrt za prenovo kopalnice, montaža umivalnikov, ploščice za kopalnico, prenova odtokov, talno gretje v kopalnici, kompletna prenova kopalnice, specialisti za prenovo kopalnice.
  Ponudba

  TALNE OBLOGE

  Keramičar, Keramičarstvo
  Polaganje keramike, keramika po tleh, keramika v hiši, polaganje kamna, keramika za terase, polaganje ploščic na balkonu, fugiranje fug, oblačenje stopnic s keramiko, kopalniške ploščice, kuhinjske ploščice, polaganje keramike in kamna, keramičarsko podjetje.
  Ponudba
  Ploščice
  Stenska keramika, klasična keramika, rustikalne plošice, keramične ploščice imitacija lesa, ploščice v imitaciji kamna, kopalniške ploščice, talne ploščice za kuhinjo, vse vrste keramike, ponudnik za keramiko.
  Ponudba
  Polaganje ploščic
  Talne keramične ploščice, stenska keramika, nova keramika v kopalnici, polaganje keramike na terasi, polaganje stenske keramike, lepilo za ploščice, polaganje keramike, izvajalec polaganja keramike.
  Ponudba

  V bližini kraja Maribor, Podravska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati m2 plus, zaključna gradbena dela d.o.o.?


  8.7
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Keramičarstvo, polaganje kamna, polaganje klinkerja:

  Podravska, Pomurska, Savinjska, Avstrija,
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo