Prijava v profil
M-trend, Matej Železnik s.p.

M-TREND, MATEJ ŽELEZNIK S.P., PTUJ

Slikopleskarska in fasaderska dela

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica,

Matej Železnik
predstavnik podjetja

Rimska ploščad 11, 2250 Ptuj
Tel: 0314205...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2017

Kvalitetno pleskanje in izdelava fasad. Beljenje sten, kitanje in barvanje fasad in ostalih površin.Vgradnja vogalnikov, gradnja knauf sten, okrasnih lajsnov...Pleskanje lesa, vrat ipd..Z pridobljenim znanjem in izkušnjami vam bomo svetovali pri pleskanju stanovanj, hiše ali poslovnih prostorov. Prisluhnili bomo vašim željam in potrebam in vam svetovali pri izbiri barv. Pred pleskanjem se zaščitijo okna, vrata, pohištvo in tla. Po opravljenem delu za seboj počistimo in po našem odhodu ni sledi pleskanja. Pred pleskanjem se popravijo vse razpoke , luknjice in druge nepravilnosti na stenah in stropih, pokita se odpadajoči omet. Pleskamo z preverjenimi in kvalitetnimi materiali v skladu z navodili proizvajalcev. Svetujemo vam pri izbiri barvne nianse in materiala. Vaše želje nam sporočite na GSM: 031420556

Imamo dolgoletne izkušnje na področju slikopleskarstva. Smo natančni in zanesljivi. Delo opravimo strokovno. Glede na velikost obsega dela, opravljamo delo tudi z ekipo (sodelovanje z drugim s.p.)

Ocene
9.1/10
vse ocene

Fasade, Fasaderstvo

Ptuj, Podravska

Kje in kaj delamo

ZAKLJUČNA DELA

FASADE, FASADERSTVO
Nova fasada, obnova fasade, odstranitev ometa fasade, oblačenje napušča, cokel iz kulirplasta, izoliranje dimnika, vtiranje mrežice, fasada 15 cm, fasada montažna hiša, ugodna dela za fasado, mojster za fasade.

Ponudba
PLESKANJE LESA
Barvanje lesa, barvanje lesene ograje, premaz lesa z lazuro, kitanje razpok v lesu, zaščita lesenega napušča, barvanje lesa z osnovno barvo.

Ponudba
PLESKAR, SLIKOPLESKARSTVO
Barvanje celotne hiše, prepleskanje stanovanja, beljenje stropov, dvakratno kitanje brušenje in dvaratno pleskanje stene, večbarvno pleskanje fasade, prenova napušča, pleskanje vrat mediapan.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ptuj , Podravska in v okolici izvajamo:

Rimska ploščad 11, 2250 Ptuj
Zakaj izbrati M-trend, Matej Železnik s.p.?


9.1
odlična ocena podjetja
Kje in kaj delamo

Slikopleskarska in fasaderska dela:

Podravska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo