x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš M-trend, Matej Železnik s.p.

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  M-trend, Matej Železnik s.p.

  M-TREND, MATEJ ŽELEZNIK S.P., PTUJ

  Slikopleskarska in fasaderska dela

  Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica,

  Matej Železnik
  predstavnik podjetja

  Rimska ploščad 11, 2250 Ptuj
  Tel: 03142055...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2017

  Kvalitetno pleskanje in izdelava fasad. Beljenje sten, kitanje in barvanje fasad in ostalih površin.Vgradnja vogalnikov, gradnja knauf sten, okrasnih lajsnov...Pleskanje lesa, vrat ipd..Z pridobljenim znanjem in izkušnjami vam bomo svetovali pri pleskanju stanovanj, hiše ali poslovnih prostorov. Prisluhnili bomo vašim željam in potrebam in vam svetovali pri izbiri barv. Pred pleskanjem se zaščitijo okna, vrata, pohištvo in tla. Po opravljenem delu za seboj počistimo in po našem odhodu ni sledi pleskanja. Pred pleskanjem se popravijo vse razpoke , luknjice in druge nepravilnosti na stenah in stropih, pokita se odpadajoči omet. Pleskamo z preverjenimi in kvalitetnimi materiali v skladu z navodili proizvajalcev. Svetujemo vam pri izbiri barvne nianse in materiala. Vaše želje nam sporočite na GSM: 031420556


  Imamo dolgoletne izkušnje na področju slikopleskarstva. Smo natančni in zanesljivi. Delo opravimo strokovno. Glede na velikost obsega dela, opravljamo delo tudi z ekipo (sodelovanje z drugim s.p.)

  BO
  Bojan je podal oceno za M-trend, Matej Železnik s.p.
  26. May 2017

  Izvedba zaključnega sloja z materialom

  + kot sva se dogovrila, tako je bilo tudi narejeno.

  KVALITETA:
  SVETOVANJE:
  CENA:

  Fasade, Fasaderstvo

  Ptuj, Podravska

  Kje in kaj delamo

  ZAKLJUČNA DELA

  FASADE, FASADERSTVO
  Nova fasada, obnova fasade, odstranitev ometa fasade, oblačenje napušča, cokel iz kulirplasta, izoliranje dimnika, vtiranje mrežice, fasada 15 cm, fasada montažna hiša, ugodna dela za fasado, mojster za fasade.

  Ponudba
  PLESKANJE LESA
  Barvanje lesa, barvanje lesene ograje, premaz lesa z lazuro, kitanje razpok v lesu, zaščita lesenega napušča, barvanje lesa z osnovno barvo.

  Ponudba
  PLESKAR, SLIKOPLESKARSTVO
  Barvanje celotne hiše, prepleskanje stanovanja, beljenje stropov, dvakratno kitanje brušenje in dvaratno pleskanje stene, večbarvno pleskanje fasade, prenova napušča, pleskanje vrat mediapan.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Ptuj , Podravska in v okolici izvajamo:

  Rimska ploščad 11, 2250 Ptuj
  Ocene
  9/10
  vse ocene
  vse ocene
  Zakaj izbrati M-trend, Matej Železnik s.p.?


  9
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Slikopleskarska in fasaderska dela:

  Podravska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo