Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija

Prijava v profil
x

Da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete.
Hvala, Vaš Krovstvo Igor Pistotnik s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


Vaša telefonska številka:


Krovstvo Igor Pistotnik s.p.

KROVSTVO IGOR PISTOTNIK S.P., ZAGORJE OB SAVI

prenova strehe, popravilo strehe, kleparska dela, montaža žleba, podeskanje strehe, izdelava ostrešja, nadstreški

9.3/10

Krovstvo Igor Pistotnik s.p.

KOLODVORSKA CESTA 13, 1410 ZAGORJE OB SAVI
Tel: 041 673 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2004
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 30.000 €

Naš cilj je poleg kakovostne izvedbe del, predvsem zadovoljitev potreb naših strank.Glede načrtov in same izvedbe del smo se vedno pripravljeni pogovoriti s stranko, prisluhniti njenim željam ter ji svetovati v smeri optimalne rešitve.


Stavbno kleparstvo in krovstvo Igor Pistotnik s.p. je bilo ustanovljeno leta 1994,z namenom da svoje delo opravlja hitro, zanesljivo in predvsem kakovostno!Naš cilj je, poleg kakovostne izvedbe del, predvsem zadovoljitev potreb naših strank.O načrtih in izvedbi smo se vedno pripravljeni pogovoriti s stranko, prisluhniti njenim željam in ji svetovati v smeri optimalne rešitve.Pri naših storitvah uporabljamo le kakovostne in preizkušene materiale znanih slovenskih in tujih proizvajalcev kot so Tondach, Creaton, Bramac, Esal Anhovo, Trimo, Roser, Gerard,Hosekra, Isola.V podjetju redno sledimo novim trendom in materialom ter se udeležujemo številnih izobraževalnih seminarjev. Z vami že 22 let!

Naše reference

O podjetju

Naš cilj je poleg kakovostne izvedbe del, predvsem zadovoljitev potreb naših strank.

Stavbno kleparstvo in krovstvo Igor Pistotnik s.p. je bilo ustanovljeno leta 1994, z namenom da svoje delo opravlja hitro, zanesljivo in predvsem kakovostno! Naš cilj je poleg kakovostne izvedbe del, predvsem zadovoljitev potreb naših strank. Glede načrtov in same izvedbe del smo se vedno pripravljeni pogovoriti s stranko, prisluhniti njenim željam ter ji svetovati v smeri optimalne rešitve.

Partnerji

Pri naših storitvah uporabljamo le kakovostne

in preizkušene materiale znanih slovenskih in tujih proizvajalcev kot so Tondach, Creaton, Bramac, Esal Anhovo, Trimo, Roser, Gerard, Hosekra, Isola.

Dejavnosti

Krovstvo, kleparstvo in tesarstvo

KROVSTVO Naša ponudba vsebuje prekrivanje in adaptacijo streh. Rekonstruiramo tako starejše stanovanjske objekte kot novogradnje. Kritje z vlakno-cementno kritino, s profilirano kritino, z opečno kritino, z betonsko kritino, z bitumensko kritino, z gladko pločevino, demontaža in varna odstranitev azbestnih kritin... KLEPARSKE STORITVE Izvajamo vse vrste kleparskih del, pri čemer uporabljamo materijale kot so aluminij, barvani aluminij, baker, rostfrei, cinkotit, pocinkana pločevina. Montaža žlebov, odtočnih cevi, streših žlot in obrob, snegobranov, strešnih oken in svetlobnih kupol, čelnih obrob, dimniških obrob ter kap, pokrivanje frčad z ravno pločevino, izdelava in montaža okenskih polic... TESARSKE STORITVE Izvajamo vsa tesarska dela razen postavitve celotnega ostrešja. Menjava in popravilo starih ostrešij, izdelava raznoraznih frčad, deskanje strešnih konstrukcij, kritje z rezervnimi kritinami, izdelava prezračevanja strehe, letvanje strešin, izdelava in montaža nadstreškov ter podaljškov streh...

Projekti

Krovstvo, kleparstvo in tesarstvo izvajamo

V naslednjih mestih: Trbovlje, Zagorje, Hrastnik, Celje, Ljubljana. Izvajamo manjše in srednje projekte prekrivanja streh.

Kje in kaj delamo


V bližini kraja ZAGORJE OB SAVI , Zasavska in v okolici izvajamo:

KLEPAR, KLEPARSTVO
Strešni simsi, žlebovi, kotlički na strehi, nevidni žleb, strešna korita, snegobrani, kovinske strehe, pokrivanje kupol s pločevino.
Ponudba
KROVEC, KROVSTVO
Postavitev strehe, sanacija strehe, zamenjava strešne kritine, izoliranje strehe, vgradnja strešnega okna, nadstrešek za teraso, enokapna streha.
Ponudba
LESENI NADSTREŠKI
Lesena nadstrešnica, lesen avtomobilski nadstrešek, paviljon za teraso, pergola nad teraso.
Ponudba
TESARSTVO
Ostrešje, lesena konstrukcija, frčade.
Ponudba
ŽLEBOVI
žlebovi, kolena, cevi iz pocinkane pločevine, polkrogli, pravokotni, žlebovi iz aluminija, žlebovi baker, zamenjava žlebov, popravilo žlebov.
Ponudba
Dela izvajamo tudi v regijah: Savinjska, Zasavska, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.


Pošlji povpraševanje >

KOLODVORSKA CESTA 13, 1410 ZAGORJE OB SAVI

Zakaj izbrati Krovstvo Igor Pistotnik s.p.?9.3
odlična ocena podjetja
13
let tradicije in izkušenj
preverjen TRR

Kje in kaj delamo

Prenova strehe, popravilo strehe, kleparska dela, montaža žleba, podeskanje strehe, izdelava ostrešja, nadstreški:

Savinjska,
Zasavska,
Osrednjeslovenska,

Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo