Prijava v profil

KROVSKA IN KLEPARSKA DELA, PRIMOŽ MOŠKON S.P.

KROVSKA IN KLEPARSKA DELA, PRIMOŽ MOŠKON S.P., RADLJE OB DRAVI

Krovstvo, kleparstvo, žlebovi

Črna na Koroškem, Ravne Na Koroškem, Slovenj Gradec,

Primož Moškon
predstavnik podjetja

Ulica ob potoku 11, 2360 Radlje Ob Dravi
Tel: 051 41...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2016
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 60.000 €

Smo mlado podjetje in naša primarna dejavnost so krovska ter kleparska dela. Ker razumemo, da je streha tisti element, ki nedvomno daje zavetje, k svojemu delu pristopamo profesionalno in ažurno. Delamo tako ravne kot pločevinaste strehe, našim strankam pa montiramo tudi strešna okna, žlebove in strelovode. Menite, da bi vaša garaža potrebovala novo pločevinasto streho? Zaupajte nam, da poskrbimo za vaše težave.


Hidroizolacija ravne strehe

Radlje Ob Dravi, Koroška

Kje in kaj delamo

STREHE

HIDROIZOLACIJA RAVNE STREHE
Izolacija strehe bitumen, hidroizolacija strehe s premazom, membrane za ravno streho, nova hidroizolacija na strehi, natančna hidroizolacija strehe, podjetje za izvedbo hidroizolacij.

Ponudba
KLEPAR, KLEPARSTVO
Atika, odtočne cevi, kotlički na strehi, nevidni žleb, strešna korita, strelovod, kovinske strehe, pokrivanje stolpov s pločevino, natančna vgradnja novih žlebov, kleparstvo.

Ponudba
KROVEC, KROVSTVO
Postavitev strehe, streha na novo, zamenjava strešne kritine, hidroizolacija strehe, montaža strešnega okna, nadstrešek za avtomobile, dvokapna streha, hitro postavljanje ostrešja, podjetje za krovstvo.

Ponudba
PLOČEVINASTE STREHE
Streha iz pločevine, kovinske strešne obrobe, trapezna pločevina za streho, pločevinasta kritina v obliki strešnika, modularna kovinska kritina, strešne kritine na klik, streha na šiv, pločevinasta streha za halo, pločevinasta kritina nadstrešek, izvajalec pločevinastih streh.

Ponudba
RAVNE STREHE
Pohodna ravna streha, pokrivanje ravne strehe, hidroizolacija ravne strehe, toplotna izolacija ravne strehe, sanacija zamakanja ravne strehe, klasične bitumenske ravne strehe, izolirane ravne strehe, dodatna izolacija ravne strehe, ravne strehe za hišo, krovec za ravne strehe.

Ponudba
STRELOVODI
Strelovod na novogradnji, montaža strelovoda, projektiranje strelovoda, montaža strelovoda, podjetje za strelovode.

Ponudba
STREŠNA OKNA
Klasična strešna okna, panoramska strešna okna, svetlobne kupole, obroba za valovito kirtino, strešna okna iz lesa , PVC lesena okna, strešna okna s sredinskim vpetjem, strešna okna zgornje odpiranje, roloji za strešna okna, ponudnik strešnih oken.

Ponudba
ŽLEBOVI
žlebovi, kolena, cevi iz pocinkane pločevine, polkrogli, pravokotni, žlebovi iz aluminija, žlebovi baker, menjava žlebov, popravilo žlebov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črna na Koroškem, Ravne Na Koroškem, Slovenj Gradec, Koroška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Radlje Ob Dravi , Koroška in v okolici izvajamo:

Ulica ob potoku 11, 2360 Radlje Ob Dravi
Ocene
6.9/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Krovstvo, kleparstvo, žlebovi:

Koroška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo