Prijava v profil

Mizarstvo Kropf, Jan Kropf, s.p., Slovenske Konjice

mizarstvo monterstvo popravila

in drugje po Sloveniji
Za področje
  odzivnost podjetja

  KROPF JAN
  predstavnik podjetja

  Slovenske Konjice, Savinjska
  Tel: 3864156...

  Projekti: manjši
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  za vas opravimo sestavo novega pohištva nastavljanje starega pohištva kot so vrata elementov in notranja vrata naredimo tudi pohištvo po merah in ga seveda zmontiramo

  Naše podjetje strmi k zadovoljstvu strank da smo hitri zanesljivi in vedno ob pravem času .

  Slovenske Konjice

  sestava pohištva

  Ocene

  2 ocen
  Kje in kaj delamo

  POHIŠTVO IN OPREMA

  Dnevne sobe
  Moderna dnevna soba, klasična dnevna soba, dnevna soba v kmečkem stilu, masivna dnevna soba, pohištvo dnevne sobe, regali za dnevno sobo, ureditev dnevne sobe, mizarstvo za dnevno sobo.
  Ponudba
  Kopalnice
  Kopalniško pohištvo, kopalniški bloki, kopalniške omare, izdelava kopalnice, trgovina kopalniškega pohištva.
  Ponudba
  Kuhinje
  Moderna kuhinja po meri, klasična kuhinja po načrtih, kuhinja po meri v klasičnem stilu, lesena kuhinja, prenova kuhinjskega pulta, kuhinjske omarice, kuhinje po naročilu, proizvajalec kuhinj.
  Ponudba
  Kuhinjski pulti
  Pulti za kuhinje po naročilu, kamniti kuhinjski pulti, marmorni kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz betona, kerrock kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz lesa, iveral kuhinjski pulti, laminat kuhinjski pulti, ugodni kuhinjski pulti, inox kuhinjski pulti, montaža kuhinjskih pultov, ponudniki kuhinjskih pultov.
  Ponudba
  Mizar, mizarstvo
  Izdelava pohištva, notranja oprema iz iverala, oprema furnir, pohištvo po skici, kvalitetno izdelovanje pohištva, izdelovalec pohištva.
  Ponudba
  Montaža pohištva
  Sestavljanje pohištva, demontaža pohištva, sestavljanje in priklop kuhinje, dostava in sestavljanje pohištva, montrianje trgovinske opreme, montaža in demontaža pohištva, mojster za montiranje pohištva.
  Ponudba
  Otroške sobe
  Pohištvo v otroški sobi, oprema mladinske sobe, miza in postelja v otroški sobi, otroške postelje, otroška mizica in stolčki, previjalne mize, mladinske sobe po meri, mizarstvo za otroške sobe.
  Ponudba
  Pohištvo po meri
  Pohištvo po načrtih, oprema stanovanja po meri, izdelava pohištva po meri, oprema po meri, ponudnik pohištva po naročilu.
  Ponudba
  Spalnice
  Postelja v spalnici po željah, nočna omarica, spalnica po željah, sodobne spalnice, klasične spalnice, masivne spalnice, zložljiva postelja po meri, izdelava spalnice, ponudnik spalnic.
  Ponudba
  Vgradne omare
  Vgradne omare po meri, vgradne omare pri novogradnji, vgradna omara za oblačila, vgradna omara izvlečni drog, vgradne postelje, vgradna omara po naročilu, izkušen mizar.
  Ponudba

  V bližini kraja Slovenske Konjice, Savinjska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati Mizarstvo Kropf, Jan Kropf, s.p.?


  9.2
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Mizarstvo monterstvo popravila:

  Podravska, Savinjska,