Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Kovinarstvo Zmagoslav Krašna s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


KOVINARSTVO ZMAGOSLAV KRAŠNA S.P.

KOVINARSTVO ZMAGOSLAV KRAŠNA S.P., VIPAVA

kovinske ograje in stopnice

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,

Zmagoslav Krašina
predstavnik podjetja

Budanje 121, 5271 Vipava
Tel: 040 431 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2000
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 40.000 €

Kovinarstvo Zmagoslav Krašna s.p. je podjetje, ki se ukvarja z mehansko obdelavo kovin. Poleg CNC obdelave, strankam nudijo tudi izdelavo kovinskih stopnic, ograj ter drugih konstrukcij. Podjetje ima sedež v Vipavi.


CNC obdelava kovin

Vipava, Goriška

Kje in kaj delamo

KOVINARSKA DELA

CNC OBDELAVA KOVIN
Cnc stružnica, cnc rezanje, cnc struženje, izdelava kovinskih prototipov, cnc programiranje, kovinski izdelki po naročilu, obdelava pleksija, cnc rezanje rezkanje in struženje kovin, izvajalec za cnc obdelavo kovin.

Ponudba
KOVINSKE OGRAJE
Notranje kovinske ograje, košare s kamni, ograje iz perforirane pločevine, ograje iz devi, moderne ograje, mreža za ograjo, ograje podeželski stil, ograje na dvorišču, ograje na balkonu, ograje za stopnice, varjenje ograje iz kovine, podjetje za ograje.

Ponudba
KOVINSKE STOPNICE
Notranje kovinske stopnice, kovinske stopnice od zunaj, ravne kovinske stopnice, stopnice na L, kovinske stopnice na U, enoramne kovinske stopnice, stopnice s podestom, kovinske stopnice v krogu, plavajoče stopnice, varjenje kovinskih stopnic, monter kovinskih stopnic.

Ponudba
KOVINSKI NADSTREŠKI
Nadstrešek nad avtomobili, nadstreški za terase, nadstrešnica nad vhodom, nadstreški poslovni prostori, samostoječi nadstrešek, konzolni nadstrešek, nadstrešek s polikarbonatom, stekleni nadstrešek, montaža kovinskega nadstreška, ponudnik kovinskih nadstreškov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Vipava , Goriška in v okolici izvajamo:

Budanje 121, 5271 Vipava
vse ocene
Kje in kaj delamo

Kovinske ograje in stopnice:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo