Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Kokol Uroš s.p. - Montaža mizarskih polizdelkov in popravila stavbnega pohištva

telefonska številka

Kaj potrebujete?


KOKOL UROŠ S.P. - MONTAŽA MIZARSKIH POLIZDELKOV IN POPRAVILA STAVBNEGA POHIŠTVA

KOKOL UROŠ S.P. - MONTAŽA MIZARSKIH POLIZDELKOV IN POPRAVILA STAVBNEGA POHIŠTVA, PTUJ

izdelava in montaža pohištva po naročilu

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica,

Uroš Kokol
predstavnik podjetja

Grajena 42, 2250 Ptuj
Tel: 031 501 ...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1996
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 60.000 €

Kokol Uroš s.p. - Montaža mizarskih Polizdelkov in popravila stavbnega pohištva na trgu uspešno opravlja svojo dejavnost že več kot dvajset let. Izdelujejo pohištvo po meri in izvajajo montažo na terenu.


Dnevne sobe

Ptuj, Podravska

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Sodobna dnevna soba, klasična dnevna soba po meri, dnevna soba podeželski stil, dnevna soba MDF, oprema dnevne sobe, regali za dnevno sobo, dnevna soba po naročilu, mizarstvo za dnevno sobo.

Ponudba
KUHINJE
Moderna kuhinja po meri, klasična kuhinja, rustikalna kuhinja, kuhinja iveral, novi kuhinjski pult, kuhinjski elementi, montaža kuhinje, izvajalec kuhinj.

Ponudba
KUHINJSKI PULTI
Pulti za kuhinje po naročilu, kamniti kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz marmorja, kuhinjski pulti iz umetnega kamna, kerrock kuhinjski pulti, leseni kuhinjski pulti, ultrapass kuhinjski pulti, laminat kuhinjski pulti, poceni kuhinjski pulti, inox kuhinjski pulti, vgradnja kuhinjskih pultov, izvajalci za kuhinjske pulte.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Obdelava lesa, notranja oprema ultrapas, pohištvo iz furnirja, pohištvo po meri, kompletna izdelava pohištva, podjetje za pohištvo.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Unikatno pohištvo, notranja oprema stanovanja, izdelava pohištva po meri, izdelava pohištva po meri, specialist za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Postelja za spalnico po meri, nočne omarice po želji, omare v spalnici po meri, sodobne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, spalnice v masivnem lesu, postelja v omari, spalnice po meri, izvajalec za spalnice.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ptuj , Podravska in v okolici izvajamo:

Grajena 42, 2250 Ptuj
Ocene
7.5/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Izdelava in montaža pohištva po naročilu:

Podravska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo