Prijava v profil
Za področje

  Boštjan Kristan
  predstavnik podjetja

  Dobrna, Savinjska
  Tel: 4142160...

  Velikost ekipe: 2
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2016
  TRR: Vsi podatki so vidni ob oddaji povpraševanja.

  Okvirni prihodki 2015: 80.000 €

  Knauf & slikopleskarstvo, Boštjan Kristan s.p., Dobrna

  suhomontaža, slikopleskarstvo

  in drugje po Sloveniji

  Smo mlado podjetje, ki pa se že dolga leta ukvarja z zaključnimi gradbenimi deli. Nahajamo se v Dobrni in odločili smo se samostojno prodreti na trg. Našim strankam nudimo storitve s področja slikopleskarstva ter suhomontaže. Ker barve izjemno vplivajo na individualne občutke posameznikov, smatramo, da za dobro energijo v domu potrebujete tudi vam prilagojene barve. Prav zaradi tega nam zaupajte, da s profesionalnim pristopom in kakovostnimi materiali, vnesemo novo energijo v vaš dom.

  Kje in kaj delamo

  GRADBENA DELA

  Prenova mansarde
  Mavčnokartonske plošče v mansardi, izolacija strehe v mansardi, zunanja izolacija mansarde, dokončanje podstrehe, izdelava mansarde, vgradnja strešnih oken, adaptacija podstrešja, gradbeno podjetje za prenovo mansarde.
  Ponudba

  ZAKLJUČNA DELA

  Izolacija podstrešja, mansarde
  Izolacija mansarde, oblačenje mansarde, knauf mansarde, kamena volna, izdelava bivalne mansarde, ponudnik suhomontažerskih del.
  Ponudba
  Pleskar, Slikopleskarstvo
  Kompletno beljenje in kitanje hiše, pleskanje stanovanja izravnavanje in barvanje, malanje stropa, barvanje stene z belo barvo, osvežitev stare fasade, 2x barvanje napušča sadolin, barvanje podbojev vrat, kitanje, glajenje in pleskanje, kvaliteten pleskar.
  Ponudba
  Suhomontaža
  Suhogradnja, knaufanje, spuščen strop iz mavčnih plošč, pregradne stene iz mavčno kartonskih plošč, oblaganje stene z mavčnimi ploščami, gips plošče mansarda, oblaganje napušča z gips ploščami, polaganje mavčnih plošč, kvaliteten suhomontažer.
  Ponudba

  V bližini kraja Dobrna, Savinjska in v okolici izvajamo:

  Kje in kaj delamo

  Suhomontaža, slikopleskarstvo:

  Podravska, Savinjska.
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo