Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Ključavničarstvo moto Fe, Hinko Komac s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


KLJUČAVNIČARSTVO MOTO FE, HINKO KOMAC S.P.

KLJUČAVNIČARSTVO MOTO FE, HINKO KOMAC S.P., KANAL

izdelava in montaža kovinskih ograj ter nadstreškov

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,

Hinko Komac
predstavnik podjetja

Grajska cesta 49, 5213 Kanal
Tel: 031 758 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2008
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 60.000 €

Ključavničarstvo moto Fe, Hinko Komac s.p. ima dolgoletno tradicijo na področju proizvodnje kovinskih konstrukcij. Izdelujejo tako kovinske ograje, kovinske nadstreške, stopnice in druge konstrukcije. Delujejo na območju Goriške regije, kjer so znani po kakovosti in ugodnih cenah.


Kovinske konstrukcije

Kanal, Goriška

Kje in kaj delamo

KOVINARSKA DELA

KOVINSKE KONSTRUKCIJE
Konstrukcije iz jekla, konstrukcije iz aluminija, konstrukcije iz inoxa, kovinske hale, jekleni poslovni objekti, jekleni športni objekti, kovinski podest, kovinski nadstreški za avtomobile, izdelava jeklenih kostrukcij, izvajalec jeklenih konstrukcij.

Ponudba
KOVINSKE OGRAJE
Notranje kovinske ograje, košare s kamni, ograje iz perforirane pločevine, cevne ograje, moderne ograje, žične ograje, rustikalne ograje, ograje dvorišča, balkonske ograje, ograje za stopnice, izdelava kovinske ograje, trgovina z ograjami.

Ponudba
KOVINSKE STOPNICE
Kovinske stopnice v hiši, zunanje kovinske stopnice, ravne kovinske stopnice, kovinske stopnice v L, kovinske stopnice na U, stopnice z eno ramo, stopnice s podestom, spiralne kovinske stopnice, stopnice v steni, izdelava železnih stopnic, strokovnjak za kovinske stopnice.

Ponudba
KOVINSKI NADSTREŠKI
Nadstrešek za avto, nadstrešek za pokritje terase, kovinski nadstešek nad vrati, industrijski nadstreški, samostoječi nadstrešek, konzolni nadstrešek, nadstrešek s polikarbonatom, nadstrešek s steklom, montaža kovinskega nadstreška, izvajalec kovinskih nadstreškov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Kanal , Goriška in v okolici izvajamo:

Grajska cesta 49, 5213 Kanal
vse ocene
Kje in kaj delamo

Izdelava in montaža kovinskih ograj ter nadstreškov:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo