Prijava v profil

KERAMIKA - ZIDARSTVO FRANC ŠČEK S.P., Ajdovščina

keramičarstvo, prenova kopalnice

Za področje
  odzivnost podjetja

  Franc Šček
  predstavnik podjetja

  Ajdovščina, Goriška
  Tel: 0406156...

  Projekti: manjši

  Kopalnica je prostor, kjer se med prenovo opravi največ dela, čeprav so običajno kopalnice majhni prostori. Toda možnosti je neskončno, spremembe pa najbolj vidne. Podobno je tudi s polaganjem keramike. Mi smo pravi naslov, da se ta dela opravijo kakovostno in natančno.

  Ocene

  1 ocen
  Kje in kaj delamo

  GRADBENA DELA

  Prenova kopalnice
  Komplet prenova kopalnice, vgradnja wc kotlička, obnova sanitarij, načrt prenove kopalnice, montaža pip, polaganje keramike, prenova odtokov, električno talno gretje v kopalnici, prenova kopalnice na ključ, izvajalci za prenovo kopalnice.
  Ponudba

  TALNE OBLOGE

  Keramičar, Keramičarstvo
  Polaganje keramike, keramika po tleh, keramika pri novogradnji, polaganje naravnega kamna, keramika zunanja terasa, keramika na balkonu, fugiranje fug, oblaganje keramike s ploščicami, keramične ploščice za kopalnico, talne ploščice za kuhinjo, obnova kopalnice keramika, podjetje za polaganje keramike.
  Ponudba
  Polaganje ploščic
  Polaganje talne keramike, stenska keramika, kopalniška stenska keramika, talna keramika na terasi, polaganje stenske keramike, lepilo za ploščice, polaganje keramičnih ploščic, podjetje za polaganje keramike.
  Ponudba

  V bližini kraja Ajdovščina, Goriška in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati KERAMIKA - ZIDARSTVO FRANC ŠČEK S.P.?


  8.5
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Keramičarstvo, prenova kopalnice:

  Goriška,
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo