Prijava v profil
Keramičarstvo Špacapan Bojan s.p.

KERAMIČARSTVO ŠPACAPAN BOJAN S.P. , ŠEMPAS

manjša gradbena dela, prenova kopalnice, keramika

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, in drugje po Sloveniji

Bojana Špacapan
predstavnik podjetja

Ozeljan 116, 5261 Šempas
Tel: 041 646...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1994
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 30.000 €

Idividualni pristop in uporaba vrhunskih materalov nam omogoča zadovolitev še tako zahtevnih strank. To dokazujemo z dolgoletnimi izkušnjami na trgu.

O nas

Keramičarstvo Špacapan & Kralj iz Ozeljana pri Novi Gorici je bilo ustanovljeno leta 1995 z združitvijo dveh obrtnikov. Vendar delovne izkušnje obeh ustanoviteljev segajo precej dlje nazaj. Poznata se pravzaprav že iz otroških let, njuna skupna poklicna pot pa se je začela v času redne zaposlitve, ki je trajala skoraj sedem let, pretežno v novogoriškem podjetju Final. Prvi, ki se je odločil, da gre na svoje, je bil Bojan, in sicer leta 1993, Štefan se mu je pridružil čez dve leti. K odločitvi za prehod v redno obrt ga je napeljala ugotovitev, da sta le tako lahko bolj učinkovita pri delu. Že v času redne zaposlitve sta izvajala dela pri strankah, ki so bile zelo zahtevne, tako da sta se po vstopu v obrt lahko postopoma prebila v ta krog naročnikov. Potrebnih je bilo več let trdega dela, da sta si v lokalnem in zatem širšem okolju pridobila sloves kakovostnih obrtnikov, ki svojo ceno gradita tudi na vsestranskem in potrpežljivem prizadevanju ustreči željam strank, jim svetovati in pomagati. Priznavata, da to ni vedno enostavno in zato vnaprej ne dajeta neuresničljivih obljub.

Kakovost in naša prednost

Strokovno polaganje, svetovanje pri izbiri materialov in profesionalno obravnavanje stranke so le nekatere od odlik podjetja Špacapan & Kralj. Podjetje za vse svoje delo, od polaganja estriha do talne obloge, sprejema odgovornost in daje jamstvo.

Storitve

Naša ponudba obsega: Keramičarska dela Prenova kopalnic in stanovanj Zaključna dela v gradbeništvu Vodoinstalaterska dela Dela Izvajamo pretežno na Severno primorskem. Za nas je zelo pomembno, da izvajalec sledi novim izdelkom in modnim smernicam, zato se podjetje Špacapan & Kralj redno udeležuje sejmov doma in v tujini ter se strokovno izpopolnjuje na seminarjih, najpogosteje tistih, ki jih organizirajo svetovno znani ponudniki materialov in strojev. Oglejte si naše izdelke razvrščene po področjih dela v galeriji

Moderni WC, polaganje keramika © Keramičarstvo Špacapan Bojan s.p.

Moderni WC, polaganje keramika

Za vas izvedemo keramičarska dela in polaganje keramike za vaš WC, sanitarije v lokalu ali za vašo stanovanje, hišo. Dela izvajamo na Primorskem.

Prenova kopalnice, modena © Keramičarstvo Špacapan Bojan s.p.

Prenova kopalnice, modena

Polaganje keramike, prenova kopalnice v modernem slogu, ploščice velikega formata z cvetličnim vzorcem,

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

PRENOVA KOPALNICE
Obnova kopalnice, prenova WCja, obnova sanitarij, načrt za prenovo kopalnice, celovita prenova kopalnice, ponudnik prenove kopalnic.

Ponudba
PRENOVA MANSARDE
Izdelava knaufa v mansardi, izolacija strehe v mansardi, izolacija strehe, gradnja mansarde, urejanje mansarde, prenova podstrešja, strokovnjak za prenovo mansarde.

Ponudba
PRENOVA STANOVANJA
Celostna prenova stanovanja, adaptacija starejšega stanovanja, temeljita rekonstrukcija stanovanja, hitra prenova stanovanja, obnova starega stanovanja, strokovnjaki za prenovo doma.

Ponudba

INŠTALACIJE

VODOVODAR
Notranji vodovod, inštalacije za kanalizacijo, vodoinštalaterska dela, montaža geberit. Izvajamo s pooblaščenimi izvajalci.

Ponudba

TALNE OBLOGE

KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
Polaganje ploščic, talna keramika, celotna keramika po hiši, polaganje umetnega kamna, zunanja terasa keramika, polaganje ploščic na balkonu, sanacija fug, oblaganje keramike s ploščicami.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Šempas , Goriška in v okolici izvajamo:

Ozeljan 116, 5261 Šempas
Zakaj izbrati Keramičarstvo Špacapan Bojan s.p. ?


8.4
odlična ocena podjetja
26
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Manjša gradbena dela, prenova kopalnice, keramika:

Goriška, Obalno-kraška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo